Γειά σας.Χρειαζομαι μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος παρακαλώ.Ειχα το Xiaomi mi max2 και όταν το συνδεσα με ενα ηχείο Bluetooth έπαιζε τούμπανο.Πηρα το redmi note 9s το συνδεσα με το ίδιο ηχείο και εφόσον το εχω τερμα στην ένταση παίζει πολύ χαμηλά.Οι ρυθμίσεις του ήχου είναι στο τέρμα αλλά τίποτα.Προσπαθησα να ρυθμίσω τόν κωδικό του Bluetooth από sbc σε aac αλλά μόλις συνδεθώ στο ηχείο μπαίνει αυτόματα πάλι στον ίδιο κωδικό sbc.
2 Comments
Υπάρχει εφαρμογή ενισχυτής ήχου παίζει δυνατά αλλά χωρίς καλή ποιότητα έχω δοκιμάσει καί equalizer και δεν κατάφερα τίποτα .Αν θέλεις στείλε μου ποια εφαρμογή να κατεβάσω θα με σώσεις.Σευχαριστω.
Δεν χρειαζεται να κατεβασεις καποια εξτρα εφαρμογη. Εχεις δυο εφαρμογες μουσικης μια το Mi music και μια το play music που και οι δυο εχουν equalizer. Μπορεις απο εκει να φτιαξεις τους ηχους οπως θες. Ψαξε στις ρυθμισεις τους. Μεχρι το και συστημα εχει equalizer για τον ηχο στις ρυθμισεις του αλλα ειναι μονο για ενσυρματα ακουστικα( για ολα οχι μονο για τα xiaomi Που εχει ως επιλογη )