What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nick_Kalis

Είμαι κάτοχος του Xiaomi Redmi 5 Plus τωρα και περίπου 2 χρόνια αλλά αντιμετωπίζω τεράστια προβλήματα με την μπαταρία και σκέφτομαι να παρω το redmi 7 για χρηση browsing , Youtube , κλήσεις & μύνημα , φωτογραφίες , και ελαφρές εφαρμογές όπως messenger Facebook Instagram και όχι για παιχνίδια...Μου το συστήνεται η να ψάξω για άλλο τηλέφωνο

Username

1 Reply

soa008

Aμα θες και φωτογραφιες μια καλη λυση ( παντα με gcam μεσα ) πηγαινε στο redmi note 8 η 8Τ . Πολυ καλα κινητα για 150ευρω που εχουν

5 Comments

Nick_Kalis

Δεν λέω το αντίθετο αλλα είναι πολυ μεγάλα κινητα δηλαδη το note 8 αν το βάλεις σε τσέπη φεύγει πολύ εύκολα....Και κάτι αλλο το 1080p απο το Redmi 5 plus θα καταλάβω διάφορα με το Redmi 7 στα 720p?

soa008

Ναι , εχει μεγαλη διαφορα. Ειδικα οταν θα βλεπεις βιντεο στο youtube η φωτογραφιες που εβγαλες θα το καταλαβαινεις.Επισης το redmi 7 εχει πολυ μικρο Ppi ( Πυκνοτητα πιξελ ) οποτε δεν θα εχει καλη λεπτομερεια και θα σε ενοχλει η οθονη και στο εξω φως

Nick_Kalis

Από θέμα μπαταρίας και επίδοση βγάζει 2-3 μερες με κανονική χρήση με καθόλου παιχνίδια αντε το πολύ κανα ελαφρύ.... Νταξει τωρα για θέμα επίδοσης επεξεργαστη πιστεύω δεν θα έχω κανένα θεμα γιατί εχω δουλέψει με Snapdragon 625 και τρέχει τα πάντα λάδι....Αλλα με τον επεξεργαστή που διαθέτη το Redmi 7 καταναλώνει πιο πολυ μπαταρία από τον 625?

Nick_Kalis

Ευχαριστώ για την βοήθεια με έσωσες να σε καλά :-)

Username