Είμαι κάτοχος του Xiaomi Redmi 5 Plus τωρα και περίπου 2 χρόνια αλλά αντιμετωπίζω τεράστια προβλήματα με την μπαταρία και σκέφτομαι να παρω το redmi 7 για χρηση browsing , Youtube , κλήσεις & μύνημα , φωτογραφίες , και ελαφρές εφαρμογές όπως messenger Facebook Instagram και όχι για παιχνίδια...Μου το συστήνεται η να ψάξω για άλλο τηλέφωνο
5 Σχόλια
Δεν λέω το αντίθετο αλλα είναι πολυ μεγάλα κινητα δηλαδη το note 8 αν το βάλεις σε τσέπη φεύγει πολύ εύκολα....Και κάτι αλλο το 1080p απο το Redmi 5 plus θα καταλάβω διάφορα με το Redmi 7 στα 720p?
Ναι , εχει μεγαλη διαφορα. Ειδικα οταν θα βλεπεις βιντεο στο youtube η φωτογραφιες που εβγαλες θα το καταλαβαινεις.Επισης το redmi 7 εχει πολυ μικρο Ppi ( Πυκνοτητα πιξελ ) οποτε δεν θα εχει καλη λεπτομερεια και θα σε ενοχλει η οθονη και στο εξω φως
Από θέμα μπαταρίας και επίδοση βγάζει 2-3 μερες με κανονική χρήση με καθόλου παιχνίδια αντε το πολύ κανα ελαφρύ.... Νταξει τωρα για θέμα επίδοσης επεξεργαστη πιστεύω δεν θα έχω κανένα θεμα γιατί εχω δουλέψει με Snapdragon 625 και τρέχει τα πάντα λάδι....Αλλα με τον επεξεργαστή που διαθέτη το Redmi 7 καταναλώνει πιο πολυ μπαταρία από τον 625?
Οχι περιπου την ιδια καθως ειναι στα ιδια νανομετρα
Ευχαριστώ για την βοήθεια με έσωσες να σε καλά :-)