What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Baggelitsa_Sarika

Γνωρίζει κανείς αν η έκδοση 3/32, υστερεί στο απαιτητικό multitasking? Ο sd 632 μου φαίνεται αξιόλογος , αλλα θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει γνώση σε αυτά έτσι ώστε να μάθω αν εν τέλει η 3αρα ραμ υστερεί σε multitasking η όχι. Επίσης η έκδοση με τα 32γβ, πόσα σου δινει ελεύθερα καθαρά; Επίσης, ακόμη μια απορία. Θέλω το κινητό για απαιτητική χρήση multitasking, χωρίς κολλήματα σε εφαρμογές οπως ινστα, μεσσεντζερ, φβ, κτλ.. και για κανα παιχνίδι , όχι κάτι ιδιαίτερο..Pubg άιντε και κανα e&p. Redmi 8, η redmi 7?

Username

1 Reply

soa008

Μην παρεις εκδοση 3/32. Πλεον οι εφαρμογες ειναι απαιτητικες και θα αντιμετωπισεις προβλημα ( ειδικα μακροχρονια). Ο αποθηκευτικος χωρος δεν θα σου φτασει. Πηγαινε σε κινητο με εκδοση 4/64 που ειναι αρκετα καλυτερη.

2 Comments

Baggelitsa_Sarika

Πιστεύεις οτι το redmi 8 4/64 θα με καλύψει οσο αφορά το multitasking και κάνα παιχνίδι; Να σημειώσω οτι με ενδιαφέρει η σμουθ εμπειρία στο multitasking μιας και εχω το redmi note 5. Και μια καλή σε γενικά πλαισια λειτουργία παιχνιδιών τύπου pubg και 2d παιχνίδια , αντε και κάνα nitro nation

soa008

Αμα θες και παιχνιδακια για smooth εμπειρια τοτε η καλυτερη οικονομικη επιλογη ειναι το redmi note 8 η 8T , οι απλες εκδοσεις φαση redmi 7 και redmi 8 δεν κανουν για τετοια πραγματα. Θα αντιμετωπισεις προβληματα κυριως μετα απο λιγο καιρο.

Username