Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
THanasis_Kikidis42

Είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi 6 και σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi Redmi 7 για αναβάθμιση.
Θα δω μεγάλη διαφορά στο μέγεθος οθόνης μεταξύ τους ; ( Το ένα έχει 5,45' και το άλλο 6,26'). Επίσης,η ανάλυση της οθόνης , οι φωτογραφίες και ο ήχος από το μικρόφωνο είναι καλύτερα του xiaomi redmi 7; Γενικά ας μου απαντήσει κάποιος αν αξίζει αυτή η αλλαγή κινητού για 115€

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Nick_Vlogs

αν θελεις την γνωμη μου και δεν το εχεις αγορασει ηδη θα σου προτεινα να στραφεις προς αλλα μοντελα λιγο πιο καινουρια με χαμηλη τιμη(πχ redmi8)γιατι εγω προσωπικα ειχα την χειροτερη εμπειρια με αυτο το κινητο.

Όνομα χρήστη
mixalisstergiotis8866

αξιζει γιατι ο επεξεργαστης του redmi 6 ειναι αδυναμος μπροστα σε αυτο του redmi 7 εγω το ιδιο εχω κ μου εχει λύσει τα χερια ειναι πολυ γρηγορο δεν εχει ιχνος κολληματος! παρτο με κλειστα τα ματια!

Όνομα χρήστη
soa008

Αξιζει να δωσεις ενα 30 ακομα και να πας στο Note 8 που εχει τρελη διαφορα με αυτα τα δυο. Γενικα δεν αξιζει τοσο να πας στο redmi 7 δεν εχει πολλες αλλαγες , ο μονος λογος που βρισκω να πας ειναι αν σου κολλαει το 6 αλλα και απο το να παας στο redmi 7 καλυτερα να πας στο redmi 8 με τερας μπαταρια. Αλλα ο αρχικος μου ισχυρισμος θεωρω πως ειναι ο καλυτερος note 8 ( η Note 8T διαφορα στο NFC μονο απο το Note 8 )

1 Σχόλιο

THanasis_Kikidis42

σε ευχαριστώ!
μια τελευταία ερώτηση. Μπορείς να μου προτείνεις ένα κινητό μέχρι 150€ του οποιου η οθόνη να μην ξεπερνάει τις 6" και να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά τα κινητά που μου προτεινες

Όνομα χρήστη