Γεια σας, το redmi 7 φοράει τις ίδιες θήκες με το note 7? Γιατί κοιτάω στο ίντερνετ και δε μπορώ να βρω. THANOS_CHOUSALAS 10/04/2019
Όχι υπάρχουν διαφορές στο σημείο της κάμερας! Αλλά υπάρχει δώρο και μια θήκη σιλικόνης στην συσκευασία! mixalisstergiotis8866 10/04/2019
Ναι ,αλλά θέλω να πάρω full cover να καλύπτεται και η οθόνη γιατί δεν έχω τζαμακι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια θήκη η κάποιο σάιτ ενδοχωριο ώστε να βολευτω προσωρινά; THANOS_CHOUSALAS 10/04/2019
Δεν έχω δει κάτι, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα με μια universal θήκη πορτοφόλι! mixalisstergiotis8866 10/04/2019
Έχουν διαφορές...είναι στην λεπτομέρεια και χαλάει την εφαρμογή της θήκης! mixalisstergiotis8866 11/04/2019
5 Σχόλια
Ναι ,αλλά θέλω να πάρω full cover να καλύπτεται και η οθόνη γιατί δεν έχω τζαμακι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια θήκη η κάποιο σάιτ ενδοχωριο ώστε να βολευτω προσωρινά;
Δεν έχω δει κάτι, αλλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου άνετα με μια universal θήκη πορτοφόλι!
Όκ ευχαριστώ πολύ
Είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν διαφορές στη κάμερα γιατί από φώτος δε φαίνεται κάτι.
Έχουν διαφορές...είναι στην λεπτομέρεια και χαλάει την εφαρμογή της θήκης!