What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MD8345

Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό PC (σε 20 μέρες κλείνει τα 10 χρόνια!!!) με i5 3470 σε Gigabyte Z77-D3H με 16GB DDR3. Θέλω να κάνω video editing με DaVinci Resolve (όχι παιχνίδια) αλλά δεν με παίρνει για ριζική αναβάθμιση. Υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλειά με αυτή την κάρτα (ή κάτι αντίστοιχο στα 250 ευρώ περίπου);
Ευχαριστώ

Username

2 Replies

tsiba

Συμφωνώ με @vagman_reviews. Αν παντως καταληξεις να αγορασεις καποια καρτα στα 250$ περιπου, καλυτερα να κοιταξεις για καποια rtx 2060.

Username
vagman_tech

Ένας τόσο παλιός υπολογιστής είναι πιο αργός και απο κινητό/tablet των 300 ευρώ στις ημέρες μας.
Θα σου πρότεινα ολική αναβάθμιση ακόμη και μετά απο 1 χρόνο αφού δεν τα έχεις τώρα παρά να ταλαιπωρηθεί με τα διάφορα προβλήματα ασυμβατότητας της τεχνολογίας που προσπαθείος απεγνωσμένα να συνδιάσεις. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρησιμοποιείς το 100% της κάρτας σου και έτσι ένα μέρος των χρημάτων που μόλις έδωσες θα είναι ήδη "πεταμένο". Οπώτε η γνώμη μου είναι: υπομονή μέχρι να έχεις τα χρήματα για νέο μηχάνημα.

Username