Μπορεί να διατηρηθεί στο ράφι ανοιχτή έως πόσους μήνες? Πχ 12...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
όλα τα καλυντικά στη συκευασία τους έχουν ένα μικρό σηματακι που λέει μέσα (σαν βαζακι μοιαζει το σήμα) 3Μ/6Μ/12Μ/24Μ (τα πιο συνηθισμένα που έχω δει εγώ). στη προκειμενη αυτό στον πάτο της εξωτερικής συσκευασίας της γραφει 12Μ που είναι για 12 μήνες. όσο για την χρήση της, κρίνεις τι χρειάζεσαι εσύ, γιατί εσύ ξέρεις το δέρμα και τις ανάγκες σου. κάποια μπορεί να τη βάζει κάθε μέρα (δεν το συστήνω), άλλη μια φορά τη βδομάδα κτλ (ιδανικά νομίζω οι κρέμες αυτές για ρυτίδες και ενυδάτωση -ανάλογα με την ηλικία- και μαύρους κύκλους συστήνεται να χρησιμοποιούνται 2-3 φορές τη βδομάδα, για 2 λόγους: 1. να μη συνηθίζει το πρόσωπο ή ακόμα και το σώμα μας, ωστέ να συνεχίσει να παράγει ότι μπορεί - μη ξεχναμε οτί η κρέμες πρέπει να είναι βοηθητικές - και 2. να αναπνέει το δέρμα μας. όσο λεπτή και αν είναι μία οιαδήποτε κρέμα δημιουργεί προστατευτικό φιλμ στο δέρμα όταν τη φοράς. (επίσης ένας ακόμη λόγος είναι ,όσο πιο συχνή η χρήση τόσο πιο πιθανό είναι να μας βγάλει κάποια αλεργία- αυτό ισχύει σε όλα τα προιόντα βέβαια)