Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris Sarigiolis

Αξίζει πάω σε αυτό το cooler για 5800x3d για 1080p Gaming στα stock settings (χωρίς undervolt κτλ); έχω πολύ μέτριο Airflow στο κουτί μου το supercase ra08a απλά μαζί με το cooler θα βάλω σίγουρα και ένα ανεμιστηρακι πίσω για να φτιάξει λίγο η κατάσταση

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dimitili

νομίζω δεν εχει σχέση αυτό που λες , το αν παίζεις σε 1080 η 4κ , ο επεξεργαστής δεν θα δουλέψει 100% ποτέ, ο 5800 χ λένε οτι δεν έχει καλή διαχείριση της θερμοκρασίας. και νομίζω αυτός ο χ3d είναι ακόμα χειρότερος επειδή πιέζει ακόμα πιο πολύ το die. δεν ξέρω ειλικρινά. Έγω προσωπικά θα πάω σε 5900x χωρίς pbo και εννοείται οτι και συ θα κάνεις το ίδιο. pbo κλειστό οχι auto disable. αλλιώς αν δεν εχεις αγορασει ακομα πας σε 100 ευρω noctua, όλες οι άλλες έχουν μικρές διαφορές . Μην παίξεις για 2-3 βαθμούς. Σε αερόψυξη η Arctic είναι ίδια με be quiet dark r 4 αλλά ανεβάζει πολυ θόρυβο λόγω στροφών, μην ακουσω για scythe και τα λοιπα. Όλες ίδιες είναι σε αυτη τη κατηγορια.. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα σε υδροψυξη για να το πούμε και αυτό.Επίσης να ξέρεις οτι η arctic έχει tdp 210 w , ο επεξεργαστής είναι 105 W και πάει μέχρι 130 w χωρις pbo , αποκλείεται να μην τον διαχειρίζεται η ψύκτρα.

2 Σχόλια

Dimitris Sarigiolis

Άρα αυτή η ψυκτρα θα μπορεί να κρατήσει τον ryzen 7 5800x3d σε ικανοποιητικους βαθμούς?

dimitili

βάση στατιστικής tdp και ppt ναι , αλλά ΜΟΝΟ με pbo disable, 5800x, 58003xd , και λιγότερο 5900x , 5950x έχουν 130-140 W μέγιστο ppt και με pbo ανοιχτο ή χειρότερα στο auto , έχουν πιάσει 200-270 w ανάλογα το πλάνο που δίνεις στο bios. Οπότε Ναι μπορεί είναι όπως σου είπα 210 w ψήκτρα. Μπορεί άνετα με disable, και αν θες και pbo με όριο στο 190w αλλα εγώ δεν το ανοιγα.

Όνομα χρήστη