Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimitili

Έχω , αυτή τη Ψύκτρα με εναν 3700χ Με χαμηλές θερμοκρασίες με απενεργ το PBO. Αν αναβαθμίσω σε 5900x χωρις oc χωρις pbo , με 275airflow corsair 2x120 pull μπροστα 1x120 push πισω και επανω είναι ανοιχτο , υπάρχει κανείς να το έχει δοκιμάσει το cpu Με το cooler? Και αν ναι τι θερμοκρασίες δίνει ?. Ιδανικά δεν θα ήθελα να αλλάξω ψυκτρα λόγω budjet(σαλιο μονο για cpu)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

tsiba

Προσωπικά δεν θα το έκανα και θα έδινα κάτι τις ακόμα για ένα water-cooler, αλλά με καλό airflow λογικά δεν θα έχεις θέμα. Εδώ είναι ένα μεγάλο thread στο insomnia και ένας φίλος υποστηρίζει αρκετά το παραπάνω setup αν διαβάσεις την συνομιλία.https://www.insomnia.gr/forums/topic/787933-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-12700k-%CE%B1rctic-freezer-34-duo/

1 Σχόλιο

dimitili

Ευχαριστώ για την απάντηση, water cool δεν θα έβαζα γιατί αγχώνομαι πολύ, δεν έχει να λέει το Loop ή οτι αλλάξανε τα πράγματα πια στο aio, το watercooling "αν" χαλάσει , αντίο, και το έχω δεί το έργο .Το air προλαβαίνεις έστω να κλείσεις το pc. Αν έδινα που δεν περισσεύει σάλιο θα πήγαινα σε noctua d15..τώρα θα πάω με αυτό που έχω θεωρώντας οτι είναι ανοιχτό το case απο παντού και βλέπω στη πορεία.Αν δεν... Απλα δεν θα στρεσάρω μέχρι να μαζέψω για παραπανω.

Όνομα χρήστη
Derman

Έχω τον 5900χ με την συγκεκριμένη ψύχτρα, χωρίς pbo, γενικά χωρίς oc, και είναι πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες του σε καθημερινή χρήση, με 5*120mm στο κουτί δουλεύοντας χαλαρά δεν έχει καθόλου θερμότητα και σε παιχνίδι (wildlands, nfs payback, sniper elite και άλλα) έχει περίπου 72 - 75 max

1 Σχόλιο

dimitili

οκ , άρα λογικά να μην περιμένω πάνω απο 80 σε gaming μόνο σαν μέγιστο στρεσάρισμα(αν και παιζω πιο demanding cpu games total war κτλ )...Γενικά με τον 3700χ δεν έχω δει πάνω από 72 ούτε σε stress test , ενώ με pbo ανοιχτό είχε φτάσει 80-81 μετά από 20 λεπτά. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απαντηση

Όνομα χρήστη