What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Theodoros Stroumpis

Καλησπέρα σε όλους. Λίγες τεχνικές ερώτησεις για το συγκεκριμένο πολυπριζο. Όποιος κάτοχος μπορεί να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

1.) είναι 16(Α) ή 10(Α);
Δεν το αναφέρει πουθενά στα χαρακτηριστικά του. Το 16(Α) θεωρητικά δίνει 3500W σε σύνολο (πράγμα το οποίο επίσης δεν αναφέρεται πουθενά).

2.) Το GROUND πρέπει να είναι αναμμένο πράσινο και το PROTECTION αναμμένο κόκκινο ώστε όλα να είναι καλά και σωστά; Αλλάζουν αυτά τα χρώματα; Χάνονται αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

3.) Οι 5 σε σειρά Schuko αποτελούν ένα section και οι υπόλοιπες 3 ένα άλλο section; ή και οι 8 υποδοχές είναι όλες αυτόνομες;

4.) Το φίλτρο θορύβου (-70dB) μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε τι ακριβώς χρησιμεύει έμπρακτα; Υπό ποιες συνθήκες; Και βεβαίως αν στο συγκεκριμένο προϊόν όντως αποδίδει και είναι ευδιάκριτη η παρουσία του;

Ευχαριστώ πολύ.

Username

2 Replies

nektariosgr

το φιλτρο θορυβου ειναι για να μην κανει βζζζζζ συνεχεια τα ηχεια σου χωρις να τα εχεις βαλει να παιξουν κατι. δεν εχω το συγκεκριμενο προιον (ακομα).

Username
1994savvas

Είναι 16Α, το γράφει στις λεπτομέρειες στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Ανάβουν και τα δύο λαμπάκια οπως λες όταν λειτουργεί, δεν ξέρω αν αλλάζουν κλπ.

1 Comment

Nikos_Kimolos

Το συγκεκριμενο πολυπριζο με τοκταρι το εχω και 2 τεμαχια δουλευουν μια χαρα εδω και καπια χρονια ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΧΡΟΝΙΑ 2ΤΕΜΑΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ 4ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Username