What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
giorgospelegratis

ρε παιδες τα φωτα σας σας παρακαλω ....εχω τον επεξεργαστη i7 950 ( https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/37150/intel-core-i7-950-processor-8m-cache-3-06-ghz-4-80-gt-s-intel-qpi.html ) ειναι 10ετιας ξερω, αλλα αυτη την στιγμη οσο αντεχει δεν τον πειραζω...επισης εχω 12gb ram , ssd δισκο, μητρικη ειναι η GA-X58A-UD7 ( http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-x58a-ud7rev_20#sp ) και 850w τροφοδοτικο με win10 pro 64x .... Το θεμα ειναι με την καρτα γραφικων ( AMD Radeon HD 6970), 10ετιας επισης , που σιγα σιγα παραδιδει ( συχνα πυκνα μπαινει στο φουρνο για τα περαιτερω...οι παθοντες με καταλαβαινουν..μην γελατε !!!! ) ,τα στοιχεια της ( https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-hd-6970.c258 ) λοιπον η ερωτηση...να κουμπωσω καποια σαν την 1050 η΄ μηπως μπορω να παω σε τυπου GTX 1660 θα εχω προβληματα ασταθειας , ζορισματος κλπ ??? δηλαδη το λεγομενο Bottleneck εχει καποιο νοημα τελικα ?? μηπως ειναι τζαμπα λεφτα αυτη την στιγμη η 1660 γιαυτο το συστημα που εχω?? .....καθε γνωμη σας μου ειναι απαραιτητη ,σας ευχαριστω εκ των προτερων !!!! δεν ειμαι τρελα φανατικος με σουπερ ντουπερ αναλυσεις κλπ, πιο πολυ με νοιαζει η σταθεροτητα του συστηματος και ας θυσιαζονται και μερικα fps.... 1050 η' 1660 ????? ευχαριστωωωω

Username

2 Replies

pikatoros

Bottleneck θα έχεις σίγουρα αλλά καλύτερα να πας σε i3 10th gen b460 ram αυτήν που έχεις και στο μέλλον να πάρεις καινούριες και πάρε μια gtx1650supper. τωρα πάρε επξεργαστή και μητρική και μετα από πολύ καιρό πάρε την κάρτα όταν θα πέσουν οι times και πάρε i3 με ενσωματομένα και θα παίζεις στα low 30-50 fps ή μπορεις να βάλεςι και ην παλιά σου κάρτα αλλα λογικά θα έχει bottleneck ελπίζω να βοήθησα

Username
George S23

Αυτη την στιγμη ειναι η χειροτερη περιοδος να πας για αγορας gpu , και γω βρισκομαι σε φαση που χρειαζεται reflow η gpu μιας και μολις τα επαιξε , και δεν θελω να χαλασω και φουρνο μαζι .
Με την 1660ti Σιγουρα bottleneck σε πολλους τιτλους ειδικα αν στοχευεις για 1080p
Eπισης αυτη την στιμγη η 1660ti ειναι +65% η τιμη της . H 1660 super ειναι +100% , η 1050ti +55%
Επισης περα απο την τιμη κοίτα το score/τιμη , Πχ η 1660ti εχει score 12027 στο PassMark , η 1050ti εχει 6361, αν διαιρέσεις την καθε μια με την τιμη της βλεπεις το vfm , Αρα παρα την διπλασια τιμης της 1660ti εχει καλυτερο vfm score , Ομως στην δικια σου περιπτωση παιζεις με bottleneck οποτε λαμβανεις υποψη και αυτο. Απο την στιγμη που ειναι αναγκεο να παρεις , κοιτας να παρεις κατι με την λιγοτερη χασουρα και απο τον επομενο χρονο αναβαθμιζεις . Αλλιως περιμενεις . Εγώ προσωπικά απλα θα παρακολουθώ τακτικα τις τιμές και θα αγοράσω κατι οταν δω πτώση . Η ζητηση εκανε ακραιο spike και για αυτο οι τιμες ειναι στο θεο , θα πέσει αυτο σε καποιο καιρο μολις καλυφθουν οι αναγκες των περισσοτερων και μολις ξεσκασει το crypto mining με του εθιριουμ .
Αν μπορεις ξανα κοιτα τι γινεται σε κανα δυο μηνες .

Username