Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

dimitrisdesign

αν την θελεις για βουνο ρωτα γιατι εγω την πατησα με βαλιτσακι κραφτ πριν μερικα χρονια 500€ και ελεγε στο προσπεκτους οτι δεν κανει για πανω απο 700 μετρα απο την θαλασσα .Εγω τωρα θα αγορασω μια μικρη hunday νομιζω ειναι πιο τιμια και βασικα ξερουμε το εργοστασιο και την ποιοτητα.Το καλυτερο ολων ειναι μια μικρη honda ομως ειναι πανακριβη

1 Σχόλιο

Udo

Κανε ανθρωπε μου το εξης απλο στην γεννητρια σου, μια και δεν μπορει να δουλεψει σε τοσο υψομετρο. Ρυθμισε τη βιδα του αερα που βρισκεται εξωτερικα στο πανω μερος και πλάγια του καρμπυρατερ. Πρωτα θα τη βιδωσεις μεχρι να τερματισει (δεν θελει ζορι, ισα- ισα να τερματισει. Μετρησε ποσες ολοκληρες στροφες γυρισε η βιδα. Πρεπει να ειναι περιπου μιαμιση στροφες.
Ξεβιδωσε στη συνεχεια τη βιδα πεντε ολοκληρες στροφες και βαλε μπροστα τη γεννητρια σου, θα δουλεψει. Σε περιπτωση που παλι δεν λειτουργησει σωστα ή ειναι ασταθης η λειτουργια της, πρεπει να λυσεις το καρμπυρατερ και να βγαλεις με προσοχη το main jet (το μεγαλο ζιγκλερακι- το μυτακι που εχει μπροστα) και θα βαλεις ενα νουμερο μικροτερο.
Τη βιδα του αερα που ρυθμισες στις πεντε στροφες, θα την αφησεις εκει στις πεντε πληρεις περιστροφες. Αν δεν μπορεις εσυ να το κανεις, πηγαινε τη σε ενα συνεργειο για μηχανακια. Το ζιγκλερακι αυτο δεν κοστιζει περισσοτερο απο 2-3 ευρω (συν την εργασια του μαστορα)

Όνομα χρήστη
teoxxx

Σηκωνει συνεχομενο μεχρι 700 Watt, δηλαδη φωτα, τηλεοραση, φορτιση κινητου και λαπτοπ, ισως και μικρο ψυγειο. Τετοια πραγματα. Αν θελετε περισσοτερα, εχει νομιζω η ιδια μαρκα και λιγο πιο δυνατες σε βαλιτσακια, αλλα λιγο ακριβοτερες.

1 Σχόλιο

dimitrisdesign

αν το ψυγειο ειναι 12volt δες στο ιντερνετ ποσα βατ θελει αν και νομιζω οτι με το αεριο κανει καλυτερη ψυξη συνεχεια με το ρευμα για λιγες ωρες που θα ειναι αναμενη σιγα μην κανει ψυξη

Όνομα χρήστη