Τι να προσέξω
- Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
- Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
- Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
- Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
7 Σχόλια
Καλησπέρα,
Όχι ότι σε αμφισβητώ, πληροφοριακά απλά θα ήθελα να μάθω. Που βρήκες την πληροφορία ότι υποστηρίζει adaptive sync;
Στην σελιδα της nvidia φιλε Χρηστο. Οι καρτες τις nvidia απτην σειρα 1000 και πανω υποστηριζουν (με την τελευταια εκδοση των drivers) εκτος απτον g-sync συγχρονισμο , συχρονισμο adaptive sync οπου σε μια οθονη Freesync η καρτα σου θα συγχρονιστει όπως να ειχες μια amd καρτα στην οποια θα ενεργοποιουσες το freesync
ως κατοχος και freesync kai gsync μονιτορς , θα σου πω οτι ολα εξαρτωνται απο το μονιτορ, οταν παιζεις και γινεται χαμος ισα που καταλαβαινεις διαφορες, ολα μαρκετινγκ ειναι.gsync ulmb ktlp θελουν high frame rates και δεν ξερω τι αλλο. Κοιτα να παρεις την πιο γρηγορη καρτα και οσο πιο ποιοτικη μπορεις
Σ' ευχαριστώ πολύ Οδυσσέα, πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Σάκη ακριβώς αυτό, συμφωνώ. Απλά η φάση είναι ότι η συγκεκριμένη είναι η αμέσως καλύτερη (με κάπου στο 16% διαφορά) από τις rx 590. Αλλά σκεπτόμενος ότι συνδυάζεται καλύτερα με μόνιτορ που έχει g-sync, κάτι το οποίο αντιστοιχεί σε οθόνες +300€ με έκανε να μη τη θέλω, γιατί τόσα λεφτά για οθόνη δεν.. Τώρα όμως που έμαθα ότι υπάρχει αυτό το adaptive sync όλα καλά!!!
Αυτη τη στιγμη η amd εχασε και το τελευταιο πλεονεκτημα των καρτων της που ήταν το freesync. Μην αγορασεις την 590 όχι επειδη έχω καποιο ψυχολογικο μαζι της ,αλλα γιατι δεν θα ειναι συμφερουσα αγορα. Ειναι βασισμενη σε αρχαια αρχτεκτονικη για εποχες 2019 και οι θερμοκρασιες της ειναι αθλιες (που σημαινει οτι μολις περασει καποιους βαθμους οι επιδοσεις θα πεφτουν προκειμενου να κρυωσει , δηλαδη fps drops). Κανε λιγη ακομα υπομονη και παρε την συγκεκριμενη καρτα αν προκειται να την συνδιασεις με μια 1080p 144Ηz freesync οθόνη. Εάν σκοπεύεις να αγοράσεις οθόνη 1080p 60 ή 75hz πήγαινε στην 580 8gb και άλλαξε την σε κανα 2 χρονια που θα αρχιζει να γονατιζει. Οσον αφορα το freesync και gsync διαφωνω με τον φιλο απο πανω. Το θεωρω απαραιτητο feature για εναν gamer.
Όντως το έχασε, αλλά λογικά θα επανέλθει πιστεύω. Αλλιώς τώρα να βγάλουν νέες κάρτες και να είναι πάλι πίσω τους.. Βλακεία.
25 μέρες τώρα είναι στην ίδια τιμή, βάση εμπειρίας σε πόσο πιστεύεις να πέσει πάνω κάτω;
Εγώ δε μπορούσα να διαφωνήσω διότι οι απόψεις επί του θέματος είναι υποκειμενικές. Το G και free sync απλά εξομαλύνουν οπτική την εμπειρία του χρήστη. Δε θα λεγα ότι είναι απαραίτητη η αξιοποίηση της τεχνολογίας αυτής καθώς και τα θέλω και οι προτεραιότητες του κάθε ανθρώπου διαφέρουν. Το περί μάρκετινγκ παίζει, γιατί το παρουσιάζουν λίγο φουσκωμένο το θέμα λίγο πολύ.
Προσωπικά θα έλεγα ότι αν κανείς έχει την ευχέρεια να το εκμεταλλευτεί καλό είναι να το κάνει, ιδικά τώρα που η Nvidia μας έκανε αυτό το δώρο χαχαχ.
Προσωπικα θα στησω το νεο μου συστημα στο τελος του καλοκαιριου (Αυγουστο μαλλον) για να εχω φρεσκους τους 3rd gen ryzen cpus , μια καλη υλοποιηση αυτης της καρτας και τις νεες μητρικες Β5ΧΧ. Η συγκεκριμενη υλοποιηση δεν απευθυνεται σε χρηστες που θελουν να βρουν μια vfm 1660 ti γτ πληρωνεις το αισθητικο κομματι. Αυτη τη στιγμη πιο vfm ειναι οι υλοποιησεις της gigabyte. Σε 1 μηνα οι υλοποιησεις της gigabyte θα παιζουν στα 250 ευρω (απτο οικονομικοτερο καταστημα) και σε 3-4 μηνες γυρω στα 230 αντιστοιχα.