What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
gi0rg00sk17589

Καλησπέρα.. Να ρωτησω το εξης... Σε samsung s10 5G εισαγωγη απο Αγγλία που εχει γινει roοτγια να περαστει ελληνικο firmware και ξανα unroot.... Τι ισχυει για την εγγυηση? Αναβαθμισεις θα παιρνουν κανονικα? Υπαρχει περίπτωση ξαφνικα να μπρικαρει η γενικα να μην πιανει σημα καποιες bands κλπ... Η να μην μπορει να συνδεθει με 5G?τ κινητο τ χω βρει σε πολυ καλη τιμη καινουριο αλλα rootarismeno π εγραψα και θα τ θελα ως μια φτηνη ναυαρχιδα 5G...αρα κυριως με ενδιαφερει το κομματι με το σημα γενικα αλλα και με το 5G ειδικα γιατι δν εχω σκοπο ν ψαχνω 5G κινητο ξανα εντος δυο ετων τουλάχιστον. Αν καποιος μπορουσε να μ απαντήσει στα παραπανω η κ σ οτιδήποτε αλλο πρόβλημα θα μπορουσε να υπαρξει θα μ βοηθουσε πολυ!!

*επισης η εκδοση με snapdragon αμερικανική εχει οποιοδήποτε θεμα λειτουργιας στην Ελλάδα? Καμια σχεση με την παραπανω ερωτηση ειναι διαφορετικες συσκευες.

@wolverine 1 @soa008

Username

1 Reply

StMichael

Καλημέρα. Εγγύηση δεν θα έχεις, αρχικά γιατί δεν είναι το κινητό από την ευρωπαϊκή ένωση αλλά και επίσης λόγω του root/unroot. Αναβαθμίσεις θα παίρνεις κανονικά. Σχετικά με το σήμα του 5G, δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο θέμα, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι μπάντες που δίνουν οι ελληνικοί πάροχοι, να υποστηρίζονται από το κινητό (με βάση τον ακριβή αριθμό μοντέλου). Αν σου κοστίσει έως 350€, τότε αξίζει.

Υ.Γ. εννοείται πως δεν θα έχεις θέμα με τον snapdragon

5 Comments

gi0rg00sk17589

Για το μοντελο με τον 5G ενδιαφερομαι κυριως... Υποστηρίζει στο kimovil π ειδα την μια (προς τ παρον) band π εχει η vodafone π εχω. Μελλοντικα οταν προστεθουν κ αλλες δν ξερω απο τωρα. Στα 300 τ βρισκω.... Επισης οσον αφορα το brick.. Επειδη εχω την ταση ν πειραζω τ κινητα μ μεσω adb (οχι root)... Για να βγαζω bloatware κλπ... Και επειδη τ συγκεκριμενο εχει γινει root/unroot... Υπαρχει περιπτωση να μ brickarei καμια ωρα στο ακυρο? Η αν κανω επαναφορα εργοστασιακων καποια στιγμη.. Να υπαρχει θεμα? Αυτο με καιει κυριως.. Ανησυχώ γτ ειχα παλιοτερα xiaomi π με τα root κλπ μπορει ν σ μπρικαρει στα καλα καθουμενα. Επισης εχει μεγαλες διαφορες με το s10+? Ασχετα απο τα specs π λιγα πραγματα αλλαζουν... Αλλα σαν αποδοση γενικα... Γιατι είχα s10+ κ τ αλλαξα πριν 8 μηνες με p30 pro. Πιο πολυ τ ψαχνω τωρα σαν δευτερο και 5G αντι να αναγκαστω ν πουλησω τ p30 pro π ειμαι φουλ ευχαριστημένος για καποιο καινούριο των... 900€ και βαλε. Πολλες αποριες.... Ευχαριστώ εκ των προτερων!!

StMichael

Όπως έχεις αναλύσει, εγώ στη θέση σου θα το αγόραζα περισσότερο για την πειραματισμό μου. Δεν θα το είχα ως κινητό καθημερινής και βασικής χρήσης. Εννοείται πως υπάρχουν πιθανότητες να brickάρει!!! Σαν απόδοση με το S10+, πολύ μικρές οι διαφορές αλλά δεν παύει να είναι ο μικρός του αδερφός.. Αν βέβαια, το S10+ που είχες, διέθετε τον exynos, θα δεις ίσως και πιο αποδοτικότερο το μικρότερο μοντέλο με τον snapdragon. Ακόμη, αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάποια στιγμή, ίσως να γλυτώσεις από κάποια πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα, αν και πάλι η ποιότητα και η απόδοση δεν θα είναι ίδια με την πρώτη φορά. Τέλος, μου έχει τύχει, πριν μερικά χρόνια, brick στο S3, στα καλά καθούμενα, έψαξα στο YouTube και σε Forums, βρήκα και έμαθα μόνος μου την λύση και την αποκατάσταση του προβλήματος. Έτσι μαθαίνουμε ;Ρ

gi0rg00sk17589

Με exynos ειναι και το 5G...με snap βρηκα ενα αλλο 4g σαν αυτο π ειχα απλα μ γυαλισε για δευτερη συσκευη.. Στο 5G στοχευω και ναι σαν δευτερο και φτηνό 5G. Για πρωτο δν το αλλαζω το p30 pro... Εφοσον ηδη αλλαξα s10+ για εκεινο. Το brick ειναι που τρεμω γιατι ειχα xiaomi mi 8 προπερσι με china rom π εγινε root για να περαστει global και ολο διαβαζα για brickarisma κλπ σε αντίστοιχες περιπτώσεις αμα κανεις τ παραμικρο λαθος μ τον bootloader.

StMichael

Μα οπωσδήποτε με το παραμικρό λάθος στο bootloader, μπορεί να brickαρει το όποιο smartphone!! Αν όμως, σε ανησυχεί πολύ, θα ήταν καλό να ανοίξεις ένα άρθρο στο insomnia, εκεί υπάρχουν πάρα πολλά άτομα να σε βοηθήσουν και να σου λύσουν περαιτέρω απορίες.

Username