Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nikoletta_

Συγκρίνοντας τις (βασικές) κάμερες του Samsung Galaxy S10e και του Galaxy S8, ξέρει κανείς ποια έχει καλύτερη απόδοση;;; Δηλαδή από θέμα σταθερότητας, ευκρίνειας, καλής απόδοσης χρωμάτων και σε νυχτερινές λήψεις...

Έχουν και μια μεγάλη διαφορά στην ανάλυση οθόνης: το πρώτο έχει μόνο 2280 x 1080 pixels, ενώ το δεύτερο 2960 x 1440 pixels

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

spiroskaplan

Πότε θα κατέβει ρε παιδιά η τιμή του s10e?? Είναι τόσος καιρός που έχει βγει το s20 και τα s10 δεν λενε να τα κατεβάσουν με τίποτα.... :-(

Όνομα χρήστη

7 Σχόλια

PARASKEYI_ANASTASIOU

Γεια σου @ΓΙΩΡΓΟ σκεφτομαι οταν κατεβει κ αλλο η τιμη του s10e να το παρω. Δεν ειμαι απαιτητικη χρηστης απλα για τα βασικα το θελω!! Πιστευεις οτι αξιζει να περιμενω; Ή να παω σε καποιο xiaomi;

PARASKEYI_ANASTASIOU

@ΓΙΩΡΓΟ το μεγιστο ποσο που μπορω να δωσω ειναι μαξιμουμ 300ε. ειδα σε βιντεακια οτι το πισω μερος της συσκευης ζεσταινεται οχι σε βαθμο να εκραγει το κινητο, εσυ το εχεις να μου πεις αν ισχυει αυτο που ειδα?

ΓΙΩΡΓΟΣ

όχι εγώ έχω το galaxy s8.
με τα χρήματα που διαθέτεις, προφανώς πρέπει να προσανατολιστείς σε κάτι άλλο, π.χ. σε xiaomi όπως έγραψες κι εσύ.
είναι πολύ καλά κινητά και στα χρήματα τους προσφέρουν πάρα πολλά.

gi0rg00sk17589

https://www.skroutz.gr/s/16971151/Honor-View-20-128GB.html θα σ πεοτεινα αυτο αν εδινες 50€ παραπανω.. Καλυτερη καμερα απο s10e... Πολυυυυυ καλυτερη μπαταρια... Πιο μεγαλη οθόνη.... Το ιδιο γρηγορο αλλα χωρις να ζεστενεταιβοπως τα Samsung (ειχα s10+ και s9+).

Όνομα χρήστη