S10e καλη επιλογη?? Για καμερα παντα και μπαταρια???Σας παρακαλω απαντηστε μου γτ ειναι σε μια παρα πολυ καλη τιμη
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
S10e καλη επιλογη?? Για καμερα παντα και μπαταρια???Σας παρακαλω απαντηστε μου γτ ειναι σε μια παρα πολυ καλη τιμη
2 Απαντήσεις
Τσεκαρε honor 20 pro.. Ιδια τιμη... Πολυ καλύτερη καμερα ειδικα σε νυχτερινες απίστευτη (σε συγκριση με s10+.. Αρα και με s10e)(τέσσερις κάμερες.. 30Χ ζουμ) ... Σαν να εχεις ενα p30 pro... Και μπαταρια π σ βγαζει μιαμιση δυο μερες αναλογα τη χρήση... Και kirin 980 8/256..ειχα s10+ και το εδωσα μετα απο 2 μηνες και πήρα honor 20 pro... Μονο σημειο π χανει ειναι η οθονη... Που κ παλι ομως ειναι πολυ καλη... Σενοποιοδηποτε αλλο τομεα υπερισχυει. Επισης σαν διαστασεις δεν εχω δει το s10e αλλα σ σχεση με s10+ to honor μ καθεται αισθητα μικροτερο στο χερι.. Αρα ειναι πιο κοντα στο s10e. Επισης εχει android 10 απο 14 νοεμβρη και καθε μηνα μ ερχεται ενημερωση ασφαλειας.
Κάμερες έχει πολύ καλές αλλά στην μπαταρία έχει ένα θέμα μιάς και είναι αρκετά μικρή. Βέβαια 1 μέρα θα την βγάζει σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις, και παραπάνω. Κοντά στην ίδια τιμή βρίσκεται και το P30 που έχει λίγο καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη μπαταρία. Αλλά και το s10e είναι εξαιρετική επιλογή.