Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Tsompanakis44

Καλησπερα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Samsung galaxy s10e η iphone 7 plus; Πρωτο κριτηριο την καμερα και μετα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

zisisklb

S10e. Καλύτερη κάμερα. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή της google σε apk και η κάμερα να γίνει σχεδόν σαν το pixel που έχει την καλύτερη κάμερα σε όλα τα κινητά. Επίσης γενικά το s10e είναι καλύτερη επιλογή. Εκτός αν είσαι μέσα στο Apple ecosystem (πχ έχεις Mac iPad AirPods κτλπ) και «χρειάζεσαι» το iPhone ώστε να συνεργάζεται καλύτερα. Επίσης μετά main shooter s10e καλύτερο. Αλλά το s10e έχει wise angle camera(GoPro φάση) ενώ το 7πλας έχει telephoto(zoom δλδ)

5 Σχόλια

Dimitris_Tsompanakis44

Εγω εχω iphone αλλα δεν ειναι για μενα, ειναι για δωρο. Ειμαι για κοπελα που την νοιαζει πολυ η φωτογραφια σε ενα κινητο. Εχει το samsung galaxy j7 2016 νομιζω. Ως πρωην κατοχος του 7 πλας εγω η κοπελα ειχε ξετρελαθει με την καμερα που ειναι πολυ ρεαλιστικη. Το θεμα ειναι να ειναι ρεαλιστικη και με πολυ καλη ευκρινια η καμερα

zisisklb

Αν είναι δικός σου άνθρωπος(πχ κοπέλα ξαδέρφη) παρε το ιφον είναι πιο safe. Αν είναι φίλη το Samsung είναι καλύτερο σαν stand Alone device.

Dimitris_Tsompanakis44

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Απλα το αιφον σαν καμερα ειναι πιο "αληθινο" απο το σαμσουνγκ;

zisisklb

Ναι έχει πιο true to life χρώματα. Ενώ το Samsung πιο έντονα. Βέβαια αν επεξεργάζεται τις φωτογραφίες δεν παίζει ρόλο. Αλλά αν θέλει να βγάζει το τηλέφωνο να βγάζει φωτό και να κρατάει την στάνταρ τότε ναι το iPhone πιο «αληθινά» χρώματα

Όνομα χρήστη