Σε αναμονή η μπαταρία πέφτει 1% ανά μια ώρα; Γιατί έτσι παρατηρώ στο δικό μου
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
S10+ ειχα και κατεβαινε η μπαταρια 1% ανα περιπου 70-80 λεπτα... Με τα παντα κλειστα στο background με always on display κλειστο..δν μπορεις να κανεις κατι. Ολα τα samsung (οσα εχουν exynos) είναι ετσι. Τ βραδυ πχ με 7-8 ωρες υπνο κ εχοντας το στο 100% τ πρωι ξυπνουσα και ηταν 93-94% στην καλυτερη. Μια φορα ετυχε ν ξεχασω τ wifi ανοιχτο και ξυπνησα με 70%.Γενικως...απο μπαταρια δεν...
το always on display τρώει 1% ανα μια ώρα. Η μπαταριά εχει βελτιώθη με το adroid 10, εγώ βγάζω και 2 μερες .
Λογικο ειναι..δεν εχει και την καλύτερη μπαταρια το S10..παιζει ρολο ποσο εχεις την φωτηνοτητα ακομα και σε αναμονη,επισης και πόσες εφαρμογές τρεχει πισω..εννοείται ετσι θα τρωει μπαταρια
4 Σχόλια
θα καταλαβεις απο το ποσες ωρες οθονη βγαζει το S10. αν βγαζει π.χ 4 ωρες τοτε ειναι λιγο αν βγαζει πανω απο 5-6 τοτε ειναι λογικο για αυτο το κινητο..το S10+ εχει καλη μπαταρια..
Δεν εχω την συσκευη..την εχει φιλος και αυτος δεν ειναι ευχαριστημενως με την μπαταρια.. η 3 ωρες ειναι πολυ λιγο,4 ειναι νορμαλ...χρειαζεται 1 φορα την βδομαδα επαννεκινηση ωστε να τρεχουν οι εφαρμογες ξανα απο την αρχη...να εχεις προβλημα με την μπαταρια δν νομιζω σου ειπα ειναι νορμαλ..παιζουν ρολο και οι αναβαθμισεις καμια φορα οι εταιριες χαλανε τις μπαταριες κ λιγες φορες το κανουν καλυτερες...
2 Σχόλια
Με το s10+ σου έβγαζε 5-6 ώρες; Το άλλο που έχω παρατηρήσει αν παίζεις μόνο YouTube σου κρατάει περισσότερο
Δεν τ χα φτασει ποτε στο τερμα.. Γενικα δν αφηνω ποτέ ν πεσει τ κινητο κατω απο το 50-60% οποτε δν μπορω ν σ πω ακριβως ποσο θα εβγαζε αλλα με υπολογισμους αναλογα ποσο ετρωγε ανα ωρα δλδ... Με messenger chat... Instagram... Youtube.. Browsing... Υποθετικα θα εβγαζε ένα 8ωρο τοτε π τ υπολογιζα. Προφανως η μερα βγαινει ετσι αλλα αν τυχει κατι.. Η αν λείπεις απ τ σπιτι ολη μερα (νταξει οχι τωρα σ καραντινα προφανως)... Εμενα μ δημιουργει αγχος. Οποτε σε συνδυασμο μ υπερθέρμανση μετα απο 15 λεπτα... Τσατ... Τ αλλαξα γ p30 pro. Αν παιζεις μονο youtube σε δοκιμη π χα κανει αρκετές φορες με μια ωρα youtube επεφτε απο το 100 στο 88-89%.....σε συγκριση γ ν καταλαβεις τ κινητό π χω τωρα με την ιδια ακριβως δοκιμη πεφτει σε μια ωρα στο... 97-98%...και με την χρηση π σ γραψα παραπανω.. Θεωρητικα (γτ οπως σ πα δν τ χω φτασει τοσο) θα μ βγαζει μπορει και 16-17 ωρες οθονη. Επισης αν τ αφησω χωρις ν τ πειραζω..που τ χω δοκιμασει.. Πεφτει απ το 100 στο 99 μετα απο 16-17 ωρες με always on κλειστο η σε 12-13 ωρες με ανοιχτό. Οποτε νορμαλ ειναι η καταναλωση π εχεις. Αν θες samsung (με exynos) αυτα ειναι προβληματα που θα τα εχεις. Σ βγαζει τη μερα αλλα μεχρι εκει.. Μετα ψαχνεις πρηζα.