Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές ότι χτυπάω εικονίδια και δεν πατιούνται. Πρέπει να πατήσω και δεύτερη φορά δηλαδή για να ανοίξει μια εφαρμογή. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα;
- Δεν το κάνει στην ίδια εφαρμογή κάθε φορά.
- Δεν το κάνει πάντα, μερικές φορές το κάνει, μερικές όχι.
- Έχω ενεργοποιημένο το touch sensitivity.
8 Σχόλια
Καθαρά ναι και δεν έχω βάλει καμιά προστασία οθόνης. Στο δαχτυλικό είναι οκ, σε εφαρμογές μου το κάνει. Όταν πατάω το εικονίδιο της εφαρμογής για να την ανοίξω. Η μπαταρία είναι αρκετά αδύναμη, αν τη ζορίσεις λίγο ούτε που καταλαβαίνεις για πότε βρίσκεσαι με ένα 5%.
Για τή μπαταρία και εμένα τα ίδια κάνει.ελπιζω σε κανά update να στρώσει. Όσο για το άλλο δεν ξέρω τι να σού πω.κανε καμία επανεκκίνηση μήπως στρώσει.
Πιο συγκεκριμένα, έκανα πείραμα: Με πέντε λεπτά βίντεο από YouTube (που είναι αυτό που τρώει την περισσότερη μπαταρία), μου πέφτει 2%. Αν το πάμε αναλογικά, το 100% θα πέφτει σε 5x50=250 λεπτά, δηλαδή 4 ώρες και κάτι...Κάνε αν θες το ίδιο και πες αποτελέσματα.
Στείλε link το βίντεο πού έκανες να κάνω το ίδιο. Το έκανες με wifi η με 4g στην οθόνη έχεις επιλέξει φυσικό η έντονο? Παίζουν διάφορα ρόλο
Έχεις δίκιο. Δίνω λεπτομέρειες... Το κομμάτι ήταν του Οικονομόπουλου:
https://www.youtube.com/watch?v=OwUrBdn3HYU
Λοιπόν το έβαλα να παίξει το ηχείο ήταν στη μέση ο ήχος και έπεσε 1%η μπαταρία.. πρίν τό βάλω να παίξει έπαιξα λίγο με το κινητό και περίμενα να πέσει 1 της εκατό και μόλις έπεσε το ξεκινησα. Τελικά για κάποιο λόγο γίναν όλα. Ακόμα στο 1της εκατό κάτω είναι που γράφω το μνμ
Χμμ άρα μιλάμε για 1% στην καλύτερη περίπτωση για 5 λεπτά βίντεο, από όσο καταλαβαίνω. Εξαρτάται βέβαια και πόσο φορτωμένο από εφαρμογές είναι.
,Δεν ήταν τίς έκλεισα όλες. Μόνο ειδοποιήσεις από κάμερες ασφαλείας είχα