What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
andreas_panathas

Καλημέρα. Έχω το s10plus και κάποιες φορές το βάζω να φορτίσει και γράφει ότι θέλει 7 ώρες καί και άλλες φορές μου λέει 2 ώρες καί κάτι.τυχαινει να το βάζω βράδυ καί μέχρι το πρωί να μήν έχει γεμίσει. Το έχει πάθει κανείς! Όταν φορτίσει βέβαια η μπαταρία κρατάει κανονικά

Username

3 Replies

Username

1 Comment

andreas_panathas

Μάλλον θα αλλάξω το κινητό τελικά αφού έσπασε η οθόνη και είναι πανάκριβη η αλλαγή της

Username
gi0rg00sk17589

Δεν το εχω πλεον.. Αλλα οταν το ειχα μου το εκανε κ εμενα καποιες φορες.. Απλα βγαλε κ ξαναβαλε τ φορτιστή... (σ εμενα εστρωνε)

4 Comments

andreas_panathas

Καλημέρα φίλε μου. ΝΑΙ το παρατήρησα όταν βγάζεις και βάζεις το φορτιστή στρώνει. Αναρωτιέμαι μήπως πιάνει υγρασία η θύρα usb και τα κάνει αυτά

gi0rg00sk17589

Μπα δν νομιζω.. Και σε αλλες συσκευες που ειχα μ το εχει κανει καποιες φορες... Συνηθως φορτίζω με μικροτερο φορτιστη απο οσο παιρνει η συσκευη.. Πχ τωρα εχω p30 pro που φορτιζει με 40watt και το φορτιζω με... 10 watt και καμια φορα μου το κανει.. Και μολις βαλω τον δικο του φορτιστη για λιγο και μετα ξανα των 10 παιρνει μπρος κανονικα.. Το samsung το φορτιζα με εναν των 5 watt φαντασου. Ισως παιζει κ αυτο ρολο γιατι με τον κανονικο φορτιστη δν μου το χει κανει σε καμια συσκευη

andreas_panathas

Εγώ κέντο δικό του το φορτίζω κανονικά Μ απλά το βάζω και στο αμάξι να φόρτιση καμία φορά και ίσως μπερδεύει.θα δείξει το μέλλον

gi0rg00sk17589

Στο αμαξι φορτιζει πολυ αργα... Οποτε ναι ισως... Γι αυτο κ με εμενα συμβαινει τ ιδιο μονο με μικρο αργο φορτιστη αραια και ποτε. Δν εχει συμβει ποτε με τον μαμισιο

Username