ειμαι μεταξυ αυτου και του lg v40 η xiaomi mi note 10.Μου ερεσει μουσικη μεσον ακουστικων ,φωτογραφιες και οθονη για καμια ταινια
See in detail the terms of use for the Product Questions
ειμαι μεταξυ αυτου και του lg v40 η xiaomi mi note 10.Μου ερεσει μουσικη μεσον ακουστικων ,φωτογραφιες και οθονη για καμια ταινια
3 Replies
@spiros.karanasios Εννοείται φίλε μου. Καταρχάς το Mi9 σε νυχτερινές ζορίζεται πάρα πολύ, το δε P30 Pro είναι από τις κορυφαίες κάμερες που κυκλοφορούν
Realme X2 pro και θα ξεχάσετε ότι ξέρατε παίδες. Η μέρα με τη νύχτα
17 Comments
Χανει στην καμερα ομως... Προφανως σε σχεση με το mi note 10...αλλα και απο το lg v40 και απο το mi9. Μιλαω μονο για καμερα. Στα υπολοιπα ναι υπερέχει (για εμενα προσωπικα και το λειτουργικο μ φαινεται καπως πισω) .. Αλλα εχει και τα μειον του... Αν κάποιος θελει καμερα προφανως δν αξιζει να κοιταξει αυτο σαν πρώτη επιλογη. Αν θελεις επεξεργαστικη δυναμη και ολα σφαιρα και 90hz οθονη (την εχω δει στο op7T... Δεν καταλαβα διαφορα αλλα εστω..)....και δινεις προτεραιότητα σε αυτα ναι πας x2 pro
Είσαι λάθος. Στην κάμερα υπερέχει από το Mi9 κυρίως στα σκοτεινά και στο φοβερό ζουμ που έχει.
Όσο για το λειτουργικό είναι καλύτερο από MIUI, δεν έχει bug ή αν υπάρξουν είναι ελάχιστα, δεν χαλάει με κάθε update όπως γίνεται στα Xiaomi και μάλιστα το καινούριο Realme UI είναι τζαμάτο.
Ζουμ ξερω πως εχει 20Χ..και το mi9 εως 10Χ...νυχτερινα εχω δει το mi9... Δν μ φανηκε κατι ιδιαιτερο... Το realme μονο σε βιντεο YouTube τ χω δει π λενε οτι δν εχει καλες νυχτερινες... Τωρα σε συγκριση με mi9 ok ισως ειναι καλυτερο αλλα κ παλι...απο βιντεο π ειδα δεν τρελαθηκα. Οσο για το ui ειχα ακουσει πως θα αλλαξει αλλα δεν εχω δει τ καινουριο πως ειναι. Για το miui το χουμε συζητησει πριν εναμιση χρονο π ειχα παρει το note 5 pro... Ειναι αθλιο και ειναι ο μονος λογος που δεν θελω να βλεπω μπροστα μ xiaomi... Ουτε το mi 10 pro θα επαιρνα και ειναι αιτια τ miui. Γενικα προτιμω huawei... Εχω honor 20 pro... Σαν βασικο και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος σε ολα... Και μ αρεσει κ η samsung αλλα μονο σειρα S φυσικα...(ειχα s9+ και S10+)...με μειον τη μπαταρια (και τις καμερες σε σχεση με το 20 pro) . Απλα δεν θα επαιρνα πχ τ realme x2 pro επειδη εχει 90hz οθονη και φοβερο επεξεργαστη... Με το σκεπτικο οτι στην οθονη.. Διαφορα δεν εχω καταλαβει (εχω ασχοληθει αρκετα με OP7T φιλου).. Και οτι να προτιμήσω snap 855+ σε σχεση πχ με kirin 980 π εχω... Δεν μπορω να σκεφτω κατι π θα εκανε ο 855 και οχι ο 980..που και να συνέβαινε.. Η χρηση π κανω εγω... Αρκει και ενας kirin 710 π εχω στο δευτερο κινητό μου (honor 8X).οποτε πχ θα προτιμουσα να τα σκασω σε ενα p30 pro η στο 20 pro π εχω και να εχω εξαιρετικη μπαταρια και καμερα και ας εχω 60ΗΖ αντι 90ΗΖ οθονη και οχι τον κορυφαιο στα benchmarks cpu. Ειναι αναλογα τις προταιρεοτητες καθενος. Πχ απο τα κινητά π είναι αναμεσα φιλος παραπανω θα επαιρνα lg v40 (η ακομα καλυτερα g8 το κανονικο οχι το s) απλα κ μονο γιατι έχουν καλυτερη καμερα απ τ realme.. Καλη μπαταρια (οχι καλυτερη).. Και γιατι ειμαι φαν της lg (πριν εξαφανιστει εδω Ελλαδα). Και φυσικα εχουν snap845.. Δλδ κ παλι κορυφη κ ας υπολοιπεται απο 855+.τωρα αν μ λεγανε διαλεξε με γνωμονα επεξεργαστικη δυναμη κ οχι καμερες η μπαταριες.. Ε θα παιρνα ενα op7t pro... Αν ειχα τ λεφτα.. Αλλιως τ realme. Αλλα μονο σε τετοια περιπτωση.
Φίλε μου αξίζει να κάνω αλλαγή το mi9 για να πάρω το p30 pro . Γενικά νομίζω πιο premium σαν μάρκα η huawei . Η πιο άλλο εσύ προτείνεις. Λόγω mui κ γω αλλάζω αρκετά με κούρασε.
@spiros.karanasios... Προφανως αξιζει αν σε παιρνει οικονομικα ειδικά γ την εκδοση 8/256...με διαφορα καλύτερες καμερες... Πολυυυ καλυτερη μπαταρια.. Ελαχιστα πιο αδυναμος επεξεργαστης αλλα δν θα το καταλαβεις ποτε... Ο, τι κ να βαλεις τ παιζουν κ τα δυο. Μονο σε benchmarks θα δεις διαφορα. Και γενικα πιο premium κατασκευη το huawei... Και το emui σε2 συσκευες ως τωρα π το εχω δεν μ εχει παρουσιασει ποτε κανενα bug.. Επισης μετα την αναβαθμιση σε emui 10/Android 10 ειναι πολυ ομοιο με το one ui της samsung εμφανισιακα.. Που κατα την γνωμη μ ειναι τ πιο ομορφο. Αν θες να γλιτωσεις λιγα λεφτα.. Κοιτα και το honor 20 pro... Ελαχιστα κατω απο το huawei p30 pro... Η το mate 20 pro... Αν και μεταξυ των 2 το honor ειναι καλυτερο κ λιγο φτηνότερο πλεον. Αν τωρα εχεις να τα σκασεις... Χτυπα ενα oneplus 7t pro... Αν και χανει και σε καμερα και σε μπαταρια και απο τα 3 π σ χω αναφερει... Απλα είναι πιο... Κυριλέ ας πουμε λογω και pop up camera... 90 hz οθόνη.. Και snap 855+.Αν σ παιρνει ν παρεις οποιοδηποτε απο αυτα.. Στη θεση σ p30 pro..
φιλε μου πολυ καλα μου απαντησες κ εγω να προτιμησω λες το p30pro η κατι αλλο εισαι γνωστης βλεπω . απλα μεχρι 500 ευρ παω τον Μαιο θα κανω αγορα στο ξεκαθαριζω οχι ακομα ολα ειναι στον ρευστα και με τον τουρισμο λογω ιου κ ολα ειμαι εποχικος υπαλληλος καταλαβεινεις και φοβαμε για τον ιο φιλε μ.
φιλαρακι μου για εκει θα παω διοτι το p20pro το χει ο αδερφος μου και το κοιτω συνεχεια δεν κουραζει η οθονη του οπως στου δικου μου θα παω τελικα σε p30pro . τα oneplus δεν τα ξερω αλλα με ενδιαφερει η καμερα κ το βιντεο ετσι μην φανταστεις να τραβαω σε καμια εκδρομη . αυτα φιλε μου . απλα νομιζα οτι το s10+ ειναι καλυτερο. αλλα ειδα οτι καλυτερο πηρε βραβειο το p30pro οποτε τελειωνει το θεμα . honor 20 pro που λες δεν το ξερω τι φαση μην εχει θεμα με google ?
Φίλε μου το ξανασκέφτηκα και είδα κάτι ότι το p30pro μπορεί να μην ξαναπάρει αναβάθμιση . Έχει φάει ban από google . Όποτε θα στραφω στο oneplus7t.μια χαρά κάμερα βλέπω έχει και σου εξήγησα μου αρέσει πολύ τώρα το είδα και μου είπε και φίλος μου Το βρίσκω από insomnia.επισης μπορείς να μου πεις τι γίνεται με το mi9 όποτε μιλάω σε κλήση μου παγώνει η οθόνη και δεν μπορώ να το δουλέψω .ξέρεις πως φτιάχνει αυτό η κάποιος άλλος .
Που ειδες τέτοιο πράγμα... Κανονικα παιρνουν αναβαθμίσεις... Μια συσκευη πιστοποιειται μια φορά οταν κυκλοφορισει. Aπο τη στιγμη π εχει πιστοποιηθει δν αλλαζει τπτ. Ban εχει φαει το mate 30 κ μετα.. Ολα τα αλλα πριν απο αυτο παιρνουν αναβάθμιση κανονικα. Επισης.. Ασε π πανε να το λυσουν τ θεμα τωρα οπως ακούγεται. Τεσπα δν θα χεις προβλημα με το π30 αλλα αν επιμενεις..δν ξερω.. Τ 7t δεν μ γεμιζει τ ματι.. Ειναι κ πανακριβο... Δες και το oneplus 7pro...πανω κατω ιδια αλλα με μερικα εξτραδακια.. Κυρτη οθονη.. Ποπ απ καμερα.. Κλπ... Εξαιρετικό κινητο και σιγουρα αναβαθμιση απο το mi9 σε ολα. Αυτο μ την οθονη π ειοες δν εχω ιδεα... Τ χω δει κ τ γραφουν κ αλλοι. Παντως.. Δεν ξερω ποιος σ πε για ban στο π30 προ...αλλα δεν ισχυει. Θα επεμενα να τ ψαξεις παραπάνω.. Ρωτα κ αλλη γνωμη!! @varavass
Ναι φίλε μου τωρα το κοιτάω κ μ αρέσει πολύ το oneplus7 pro https://youtu.be/TUWdEPrvYMs
Εδω μ βγαζει ν σ απαντήσω... Παρτο το op7 pro.. Παρα πολυ καλο.. Αλλα ανεβαίνεις πανω απο τ 500 π ελεγες... Σε σχεση μ π30 προ.. Χανεις σ καμερα..και σε μπαταρια... Κερδίζεις σε οθονη.. Κ ελαχιστα σ επεξεργαστη... Δν θα καταλαβεις ποτε διαφορα στο τελευταίο
Λες φίλε να πάρει android 11 to p30pro αν είναι να παρω το huawei. Op7pro δεν έχει αδιαβραχοποιηση άι καλα . Κ να σ πω λες δεν θα δω διάφορα σε ταχύτητα ???
Μα σ ξαναειπα... Εγω εχω τ honor 20 pro και εχει ηδη το 10 απο τ νοεμβριο.. Οπως κ τ p30 pro και το mate 20 pro.... Απλα μετα σταματησε η αναβάθμιση... Δεν γνωριζω γιατί..κ ξαναβγακε ανακοινωση η Huawei εδω και λιγο καιρο οτι τωρα ξαναπαιρνουν android 10...αρα οσοι δν πηραν τ νοεμβριο παιρνουν τωρα. Καλυτερα παρε τηλ στην στο service της Huawei και ρωτα να σ πουνε... Απλα επειδη ηδη ειχε μιλήσει αλλος εδω μεσα με τ service για τ p30 pro του χαν πει μεσα φλεβαρη θα παρει αν δν τ πηρε τν Νοέμβριο .. Δλδ τωρα. Παρε να ρωτησεις να σιγουρευτείς αλλιως πας σε oneplus. Μια χαρα καμερα εχουν.. Καλυτερη απο το mi 9
Φίλε μου καλημέρα και σαν το δικό σου θα περνά αλλά έχω μάθει πλέον σε amoled οθόνη αυτό είναι το θέμα και σ είπα για το oneplus 7 pro λόγω της οθοναρας που είδα στο techblog κ γω σαν όνομα είναι ,p30 pro.
και γω ανάμεσα σε αυτά είμαι + το lg g8s.
Απέκλεισα mi note 10 λόγω χειρότερου επεξεργαστή, πάχους και waterfall οθονης που δεν με τρελαινει.
Τα δυο lg φαίνεται να ναι καλύτερα από το mi 9 και έχουν και audio jack θύρα ακουστικών νμζω που δεν έχει το mi 9. Απλά το v40 είναι σχετικά παλιό μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό...
10 Comments
φιλε μου εσυ ποιο προτινεις να παρω ειμαι αναμεσα σε αυτα κοιτα απο κατω https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=19687612%2C17878595%2C17444870%2C17448628%2C20060269
Το P30 Pro
σε samsung δεν προτινεις κανενα ? ειμαι αναμεσα σε s10+ και s10 lite ποιο λες φιλε μου η οποιος αλλος ξερει για κινεζια δεν παω δεν θελω ξανα .
όχι και κινεζιά το P30Pro ρε συ, είπαμε.
στα δύο που ρωτάς να ξέρεις ότι πάντα τα lite είναι κατώτερα των βασικών μοντέλων
δηλαδη φιλε μου εσυ προτιμας το p30pro kai oxi sammy απλα για βιντεο λεω για sammy εγω .
Ναι το προτιμώ
Πιστεύω και εγώ είναι πιο ολοκληρωμένη επιλογή το p30pro . Κ όχι το s10lite sammy ?
Μα δεν συγκρίνονται.. Τ ενα ειναι ναυαρχιδα με κορυφαια καμερα μπαταρία κλπ... Τ s10 lite ειναι σαν midrange με κορυφαιο επεξεργαστη... Αν τ προτίμησεις χανεις παντου σε σχεση με p30 pro... Επιπλεον επειδη εχω Huawei.. Ειχα xiaomi και Samsung.. Το λογισμικο των Huawei δεν εχει καμια σχεση με των xiaomi.. Ειδικα με το android 10 μοιαζει πολυ στης samsung. Δεν θα χεις τα προβλήματα του miui.. Που κ εγω γ αυτο ειχα αλλαξει τ xiaomi.. Αν ντε κ καλα θες σαμσουνγκ... Ε παρε το νοτε 10 plus.. Μονο αυτο τ λες κ ανωτερο απο το p30 pro... Αλλα κ παλι χανεις σ καμερα.
Είπες πιο πάνω για το realme pro x2 και άλλοι γνωστοί μου έχουν πει το έχεις αγοράσει πες μου πως είναι αφού είχες κ το mi9
Είναι πάρα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο. Απλά είπες ότι κύριο κριτήριο είναι η κάμερα κ εκεί σου είπα πως έχουν τα πράγματα