Επίσης μαζί με το φίλτρο έχει και το πρώτο ανταλλακτικό ή υπάρχει μόνο το φίλτρο και πρέπει να πάρεις και ανταλλακτικό έξτρα
See in detail the terms of use for the Product Questions
Επίσης μαζί με το φίλτρο έχει και το πρώτο ανταλλακτικό ή υπάρχει μόνο το φίλτρο και πρέπει να πάρεις και ανταλλακτικό έξτρα
4 Replies
Και τι ανταλλακτικό είναι γιατί δεν λέει κεραμικό τόσα micro & το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί φυσικά αλλαγή, αλλά πες τι μου προτείνετε? Εχει άλλο φίλτρο πχ εγώ δεν θέλω τα φίλτρα με πεπιεσμένο βαμβάκι που το εχει βαφτίσει ο καθένας με 1 όνομα για να βγάλει 5ρο δεκάρες
Περιέχει μέσα ένα φίλτρο ώστε να το τοποθετήσεις και να έχεις άμεσα φιλτραρισμένο νερό .
Ένα που μπαίνει επιτόπου στο προϊόν .
Όταν λέμε ανταλλακτικό δε σημαίνει πως εμπεριέχει ένα μέσα ήδη, συν ένα έξτρα; Τέλος πάντων έχει ένα ή φίλτρα μόλις το αγοράσω; Η ερώτηση είναι φαίνεται εταιρική για να έρθει εταιρική απάντηση φλου επίσης.
1 Comment
Εχει 1 φίλτρο νερού όταν το αγοράσεις & νομίζω ότι είδα μία προσφορά που σου δίνουν 1 με το φίλτρο + 1 για αλλαγή, απλά ανεβαίνει η τιμή & είναι λογικό. Το θέμα είναι ότι δεν έχει πληροφορίες για το τι φίλτρο είναι αυτό, λέει 1 φίλτρο άνθρακα όταν όλα τα φίλτρα έχουν άνθρακα νομίζω μέσα κεραμικό ή όχι έχει άνθρακα. Εγώ πχ θέλω κεραμικό δεν είναι αναλυτική η διαφήμιση- περίληψη-χαρακτηριστικά.