Μόλις ήρθε αλλά δεν ταιριάζει στην βρύση παρόλο που είναι στης διαστάσεις που λέει 13-25 χιλιοστά ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω
See in detail the terms of use for the Product Questions
Μόλις ήρθε αλλά δεν ταιριάζει στην βρύση παρόλο που είναι στης διαστάσεις που λέει 13-25 χιλιοστά ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω
1 Reply
Διάβασε το σχόλιο της Thomai και επικοινώνησε με την αντιπροσωπία. Ίσως χρειάζεσαι και εσύ το ίδιο το λάστιχο. Αν έχεις μπαταρία Grohe κάτι γράφουν οι οδηγίες χρήσης για έναν ειδικό προσαρμογέα.
Αυτές είναι πιο αναλυτικές οδηγίες χρήσης και λένε και για περιπτώσεις χωρίς πάσα:
https://www.torayvino.com/en/support/manuals/pdf/MK2-EG.pdf
"Επίσης να τονίζω μεγάλη προσοχή στη διάμετρο των πάσων της βρύσης. Σε μας ήταν μια χαρά. Στης πεθεράς μου που ήταν Φ 1,9εκ. (καινούργια βρύση) δεν ταίριαζε κανένα απο αυτά που είναι μέσα στη συσκευασία. Μας έδωσαν ενα λαστιχένιο σωληνωτό πράγμα 3-4εκ μήκος, που μπαίνει έξω απο τη βρύση με έναν σφιγκτήρα για να συγκρατεί το λάστιχο και το φίλτρο, το οποίο είναι κακάσχημο και καθολου πρακτικό, γιατί όταν πρεπει να καθαρίσεις το φίλτρο πρεπει να ξεβιδώνεις κάθε φορά το σφιγκτήρα. Θα προσθέσω φωτογραφία όταν πάω σπίτι της"
2 Comments
Εγώ είδα έχω μπαταρία grohe.τι κάνω?
Η Grohe βρύση σου έχει ρουξούνι που ξεβιδώνει; Αν ναι στην βρύση σου υπάρχει αρσενικό σπείρωμα; Αν ναι τότε είσαι η περίπτωση σελίδας 7 που παρέθεσα στις οδηγίες χρήσης (η οποία έχει δύο υποπεριπτώσεις). Αν έχει θηλυκό σπείρωμα τότε είσαι η περίπτωση σελίδα 8 (η οποία έχει δύο υποπεριπτώσεις για δύο διαφορετικές διαστάσεις). Αν θες μέτρησε με παχύμετρο τις διαστάσεις του σπειρώματος, να ξες να ρωτήσεις και την αντιπροσωπία για σιγουριά.