Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
zafbak61

Παιδιά σας είναι εύκολο να μου γράψετε κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο λουράκι. Αξίζει να το αγοράσω, κρατάει ο μαγνητικής. Η ανοίγει με το παραμικρό. Κ τέλος έχει ξεβαψει σε κανέναν.

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Giorgos_Mantheakis

Ο μαγνητης του ειναι πολυ καλος και γενικα ειναι απο καλης ποιοτητας υλικο. Το μονο προβλημα που συναντησα ηταν στο κουμπωμα quick fit που δεν ταιριαζε απολυτα στις υποδοχες, αλλα γενικα ειναι πολυ καλο.

Όνομα χρήστη
Savanina

Εγω το έχω αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη . Το προτείνω. Ουτε ανοίγει το μαγνιτακι ουτε εχει χαλάσει το χρώμα του.

Όνομα χρήστη
Vassilios_Mouroutsos

Πήρα και το μαύρο και το ασημί αλλά και τα δυο έχουν το ίδιο θέμα. Σε Huawei Watch GT2 από τη μία πλευρά το λουράκι περιστρέφεται ολόκληρο γύρω από τη μπαρέτα του αλλά από την άλλη τα αυτιά που έχει είναι μικρότερα και δε του επιτρέπουν να περιστραφεί με αποτέλεσμα να κάθεται στη ίδια ευθεία με το ρολόι πράγμα που φαίνεται πολύ άσχημο. Ελπίζω να ήμουν σχετικά σαφής. Είναι όμορφα και αν μπορέσεις να λιμάρεις τα αυτιά και μπορεί να περιστρέφεται τότε θα είναι μια χαρά. Εγώ δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Ελπίζω να βοήθησα

Όνομα χρήστη
aristophanis.patsiatzis

Ο μαγνήτης κρατάει πολυ καλά.. η μόνη περίπτωση να φύγει το ρολόι απ το χέρι είναι αν πιαστεί κάπου ο μπρασελες με αποτέλεσμα όχι να ανοίξει αλλά λόγο της δύναμης να συρθεί το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να ανοίξει...όσο αφορά τη χρήση λόγο του ότι τον έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές δεν μπορώ να πω κάτι για το θέμα του αν ξεβαφει η οχι.....

Όνομα χρήστη
verolucy

Ανοίγει με το παραμικρό και είναι για μεγάλο καρπό. Δεν μπορεσα να το χρησιμοποιήσω καθόλου.

Όνομα χρήστη