Αν και στο παρελθόν έχω εγκαταστήσει σε laptop Samsung 860 Evo SATA χωρίς πρόβλημα, τώρα έχω στα χέρια μου δύο 970 evo plus Μ2, έναν για laptop και έναν για desktop και μου εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις με τη χρήση του Samsung Migration. Και στους δύο υπολογιστές, ενώ κάνω επιτυχώς τη διαδικασία για την εμφάνιση του σκληρού στον file explorer, το Samsung Migration μένει κολλημένο για ώρες στο 0 % και ο σκληρός εξαφανίζεται πάλι από τον file explorer! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;;
1 Σχόλιο
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες για να απαντήσεις. Το Magician είναι η εφαρμογή για την παρακολούθηση του SSD. Το Migration είναι εφαρμογή cloning. Δημιουργεί δηλαδή αντίγραφο του δίσκου που θέλεις να αντικαταστήσεις. Αντιγράφεις δηλαδή τον παλιό δίσκο (SSD ή HDD) στον νέο SSD και μετά απλά κάνεις boot από τον νέο και έχεις ακριβώς το ίδιο σύστημα αλλά να τρέχει από τον νέο δίσκο. Αυτή η διαδικασία κλωνοποίησης είναι που δεν ξεκινάει, αλλά παραμένει κολλημένη στο 0%. Φυσικά έψαξα στο Youtube, αλλά δεν βρήκα κάτι που να λύσει το πρόβλημα. Το βίντεο που ανέβασες είναι σε πιο αρχικό στάδιο της διαδικασίας.