Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Hippos

Γνωρίζει κανείς αν θα είχε κάποιο νόημα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο (και ) ως "γέφυρα" μεταξύ ΠιΣι και ηχείων , με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της τελικής έντασης του ήχου?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

panagiotisibbas@yahoo.com

Ναι θα έχει αποτέλεσμα κατά πολύ καλύτερο έτσι όπως θέλεις να το χρησιμοποιήσεις (αν και δεν κατασκευάστηκε γι αυτή την λειτουργία) .... και υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις σ΄αυτόν τον τρόπο που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις (προσπάθησα να σου στείλω διεύθυνση αλλά το σύστημα έχει έναν αλγόριθμο που το πετάει έξω ..... οπότε ψάξτο μόνος σου .... το ίδιο πράγμα σε άλλη μάρκα με πιο φθηνη τιμή).

2 Σχόλια

Hippos

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη!! Το τόλμησα και έχω αφήσει και την σχετική κριτική. Εξαιρετικό προοιόν, κάνει και τη δουλειά αυτή ή γενικότερα ως Αudio/Volume control panel διαφόρων συσκευών και όχι μόνο ακουστικών. Βέβαια, ακριβά ηχεία δεν έχω τολμήσει να συνδέσω και όποιος αναζητεί αποκλειστικά και μόνο την ενίσχυση της έντασης για ηχεία, θα πρότεινα να ακολουθήσει τη δική σου συμβουλή!! Να΄' σαι καλά!!
*Δουλεύει αδιάκοπα και απροβλημάτιστα εδώ και ένα χρόνο.

Εγώ το χρησιμοποιώ στα live για να δίνει το σήμα λίγο πιο ενισχυμένο στα ακουστικά μου και παράλληλα να δίνει στην κεντρική κονσόλα και δε δύο μόνιτορ (σαν διπλό DI) .... κάνει δουλειά αλλά άν ήταν και λίγο πιό δυνατό (.... στα ταλαιπωρημένα αφτιά μου...) θα ήταν ακόμη καλύτερα !!!!! Το δοκίμασα και στο studio ...... AYTO TO ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ .... ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!

Όνομα χρήστη

Φυσικά .... το ηχητικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ , αλλά την ίδια δουλειά μπορείς να την κάνεις επιλέγοντας το ίδιο ακριβώς κύκλωμα σε άλλη μάρκα : https://www.skroutz.gr/s/17301791/N-Audio-HA400-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-4-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-Jack-6-3mm.html?from=comparison_table

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη