Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
parsalidis george

Την έχω περίπου δύο εβδομάδες, έψησα τα πάντα μέχρι στιγμής άψογα, τα μπιφτέκια ζουμερά, σουβλάκια και παϊδάκια. Value for money αγορά στα 129 ευρώ που την αγόρασα. Το μέγεθος της είναι ικανοποιητικό για μία οικογένεια 2-3 ατόμων. Μόνο μειονέκτημα το χαμηλό ταψάκι σε ύψος συγκέντρωσης του λίπους. Οι καυστήρες είναι αρκετά δυνατοί. Ωφέλιμος χώρος ψησίματος γύρω στα 35 cm (η σχάρα είναι 45 x 45 αλλά η ζέστη δεν είναι ίδια στις άκρες. Έψησα συγχρόνως άψογα 3 μεγάλα μπιφτέκια 8 σουβλάκια και λαχανικά. Για μεγαλύτερα ψησίματα περισσότερα πράγματα συγχρόνως και ψήσιμο σε έμμεση φωτιά θα πρέπει να πάτε σε κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο (περισσότεροι καυστήρες). Θετικό επίσης το μικρό της μέγεθος μαζί με τα πλαϊνά αυτιά (αν υπάρχει πρόβλημα χώρου είναι ανεξάρτητα οπότε μπορείτε να μην τα βάλετε και το μέγεθος της γίνεται 48cm) είναι γύρω στους 60 πόντους που αυτό την κάνει να χωράει και στο πιο μικρό μπαλκόνι. 5 αστέρια κατά τη γνώμη μου

3 Σχόλια

STAMATIA_GEORGITSOU

Καλημέρα σας. Επειδή πήρα και εγώ την ίδια, πήγα να ψήσω παιδάκια και έπιανε συνεχώς ψωτια. Τι κάνω λάθος?
Ευχαριστώ.

parsalidis george

δεν ξερω τι εγινε αλλα τον παραπανω σχολιασμο δεν τον εκανα εγω....δεν εχω αυτην την ψησταρια ,αλλα αλλη....καπου κατι μπερδευτηκε....

botetsisdionisis

Παιδάκι είναι πολύ λιπαρό,, γενικά εάν έχει μαζέψει πολλά λίπη από προηγούμενα ψησίματα και έχεις ψιλή θερμοκρασία ψησίματος θέλει προσοχή γιατί υπάρχουν αναφλέξεις. Εγώ προσπαθώ να την καθαρίσω καλά (όχι πλύσιμο απλά μαζεύω με χαρτί ότι περισσότερο μπορώ ανάμεσα στα ψησίματα), επίσης όλα τα ψήνω με τους καυστήρες στο χαμηλό εκτός από τις μοσχαρίσιες.

Όνομα χρήστη