Τι μπαταρια θα μπορουσα να βαλω απανω για αρκετες ωρες χρησης;; και αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια μπαταρια η οποια να ειναι επαναφορτιζομενη;;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Τι μπαταρια θα μπορουσα να βαλω απανω για αρκετες ωρες χρησης;; και αν μπορει καποιος να μου προτεινει μια μπαταρια η οποια να ειναι επαναφορτιζομενη;;
3 Απαντήσεις
Με μία μπαταρία βαθειάς εκφόρτισης 100+ Ah μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ Sunlight. Θέλει μόνο προσοχή να δεις τα αμπερώρια που θα μπορεί να σου δώσει σε C10 για να μπορέσεις να καταλάβεις ακριβώς τις δυνατότητες που θα έχεις. Συνήθως οι κατασκευαστές τα Ah που αναφέρουν είναι σε C100.
8 Σχόλια
Αν τη θες αποκλειστικά για το Seahawk 3 είναι πολύ παραπάνω από αρκετή. Για να φορτίζεις την μπαταρία στο σπίτι, χρειάζεσαι φορτιστή μπαταριών μολύβδου τουλάχιστον 8Α. Αυτός θα έχει τα καλώδια που απαιτούνται.
εχεις να μου προτεινεις καμια; αλλιως πως φορτίζεις; γινετε να βαλω και 1 πανελ ηλιακο στη βαρκα για να φωρτιζει οσο παει ή καθετε και εγω ψαρευω πχ; sorry που στα κανω μπαλονια με βοηθησες πολυ να σαι καλα
Αν ψάξεις για φορτιστή μπαταριών 12V θα βρεις πολλούς... Όλοι την ίδια δουλειά κάνουν, απλά θα πρέπει να σου βγάζει κοντά στα 10Α... Όσο για το πάνελ... το ξεχνάς. Δεν έχει νόημα για αυτή τη χρήση. Η μπαταρία θα δίνει στην μηχανή πάνω από 10Α την ώρα. Για να φορτίσεις 10Α στην μπαταρία, χρειάζεσαι πάνελ 100W + που έχουν μεγάλο όγκο και βάρος...