Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Lekkas2044

Συγνώμη , Μπορεί να παίξει αυτό το προϊόν χωρίς κάρτα γραφικών το Fortnite, gta rp, pubg με αυτήν τη ψύκτρα που έχει?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Charalampοs

Δεν είναι θέμα ψύχρας – δεν μπορείς να παίξεις fortnite χωρίς καλή κάρτα γραφικών. Ακόμη και στην πιο χαμηλή ανάλυση να το βάλεις που δεν αξίζει να παίζεις έτσι, έχεις lag.

Τις κάρτες τις έχουν οι επεξεργαστές κυρίως για εργασίες γραφείου – και ίσως – ίσως κανένα πολύ απλό αργό τοπικό παιχνίδι.

2 Σχόλια

Dimitris_Lekkas2044

Τι κάρτα γραφικών μου προτείνεις να βάλω σε αυτόν τον επεξεργαστή με αυτήν την ψυκτρα που έχει ο επεξεργαστής.

Charalampοs

Αν πάρεις κάρτα γραφικών – να πάρεις άλλη cpu που δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών γιατί θα είναι εκεί και δεν θα κάνει τίποτα και θα πληρώσεις άδικα χρήματα.

Τώρα στην ερώτηση – τι κάρτα γραφικών – αυτό είναι συνδυασμός με το μέγεθος της οθόνης, αν θα ανοίξεις το RTX (real time trace), και το παιχνίδι.

Το πιο βαρύ πρόγραμμα είναι το fortnite – εκεί με RTX ON δεν το φτάνει ούτε η πιο ακριβή κάρτα, και μετά πάνε πακέτο και το ακριβό τροφοδοτικό, γρήγορη μνήμη, γρήγορος δίσκος

Για RTX-off και gaming monitor size, οτιδήποτε πάνω από 2070Ti θα παίζεις πολύ ικανοποιητικά με καλή ποιότητα και γρήγορο frame rate.
Για πιο κάτω από 2070Ti τόσο δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω – πρέπει να το ψάξεις στο internet.

Όνομα χρήστη