cpu i5 9400f gpu Asus VGA GeForce GT 710 1GB motherboard Asus prime H310M-D Δεν λειτουργεί η οθόνη, φαντάζομαι θέλει update το bios; πως χωρίς λειτουργεία οθόνης;
See in detail the terms of use for the Product Questions
cpu i5 9400f gpu Asus VGA GeForce GT 710 1GB motherboard Asus prime H310M-D Δεν λειτουργεί η οθόνη, φαντάζομαι θέλει update το bios; πως χωρίς λειτουργεία οθόνης;
1 Reply
Εφόσον η οθόνη και η κάρτα λειτουργούν κανονικά, θα πρέπει να βρεις έναν Intel 8ης γενιάς, να τον κουμπώσεις στην μητρική, να κάνεις bios update και στη συνέχεια να τον βγάλεις και να βάλεις τον συγκεκριμένο. Αν δεν έχεις εύκαιρο έναν επεξεργαστή ή δεν είσαι απολύτως σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις μόνος το update (επειδή έχει κάποιο ρίσκο η διαδικασία) μπορείς να πας το σύστημα σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών και να στο κάνουν εκείνοι (αν και τώρα δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό)
1 Comment
Καλησπέρα φίλε είδα ότι γνωρίζεις πράγματα και ήθελα αν μπορείς μια απάντηση στην ερώτηση μου, εάν ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι συμβατός με την παρακάτω μητρική;;; Asus rog b250 ξέρω ότι το Socket είναι συμβατό δεν ξέρω όσον αφορά την γενιά εάν υποστηρίζει 9η γενιά η συγκεκριμένη μητρική
httpss://www.skroutz.gr/s/12044872/Asus-Rog-Strix-B250G-Gaming.html
Ευχαριστώ πολύ!