What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kostas.dimou.12

καλησπέρα.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αποκτησα τον συγκεκριμένο μύλο μαζί με την μηχανή Bambino.Απο ότι διάβασα ένας κύριος προτείνει στο 4 τα μαχαίρια και στα 5sec είναι η χρυσή ρύθμιση για εσπρέσσο διπλή δόση.Δηλαδη όσο κατεβαίνεις στο νούμερο στα μαχαίρια κόβει και ποίο ψιλό το καφέ ή αντίστροφα; Οποίος γνωρίζει αν μπορεί μια βοήθεια γιατί δυσκολεύομαι λίγο.Ευχαειστω!

Username

3 Replies

77ecopak

Ναι, το 0 είναι το πιο ψιλό κόψιμο. Τα 5 δευτερόλεπτα μου ακούγονται ελάχιστα. Εγώ κόβω στα 11.

Username
kostas.dimou.12

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Εγω νόμιζα το αντίθετο έκανα δοκιμές στο 15 στα 6sec με καλάθι 54mim αλλά κάτι δεν μου καθόταν καλά θα δοκιμάσω στο 4 στα 5sec σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Username
kvlantis

Καλησπέρα, όσο κατεβαίνεις προς το μηδέν τόσο πιο λεπτό κόψιμο κάνεις. Οι χρόνοι της εκχύλισης πρέπει να κυμαίνονται στα 25-35sec. Και πάντα να ζυγίζεις τον καφέ σου. Δεν πας ποτέ με τον χρόνο που χρειάζεται ο μύλος για να κόψει.

2 Comments

Johnnie.

με grind ammount στο 17 κοφτη στο 14 η εκχυλιση στον διπλο ειναι 22 δευτερα κ πηρα 34ml στα 18 γρ καφε υπαρχει υγρασια στο κλειστρο κ ο καφες βγαινει χωρις κρεμα.. εχω τον κοφτη sage pro κ μηχανη την bambino το κλειστρο ειναι 54mm

kvlantis

Κατέβα 2-3 σκάλες στο κόψιμο ώστε να ανεβάσεις τον χρόνο εκχύλισης. Η υγρασία στο κλείστρο μην σε μπερδεύει. Από την στιγμή που η μηχανή δεν διαθέτει τρίοδη βαλβίδα, θα βλέπεις πάντα υγρασία ο,τι κι αν κάνεις.

Username