Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Κ.ΘΩΜΑΣ

Οχι σε καταστημα δεν το εχω δει. Θα ηθελα Να σε ρωτησω φιλε. Εχω το honor 8, 30 μηνες ,υπερ ευχαριστημενος αλλα λεω μεχρι τελη Δεκεμβρη να το αλλαξω ,μαλλον θα το δωσω στην κορη. Ειμαι μεταξυ 2 κινητων για να αγορασω, το Ηonor 20 και το honor view 20. Εχουν σχεδον την ιδια τιμη ,θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβρη(εκπτωσεις-Black friday) μηπως και πεσει η τιμη τους κοντα στα 300+-10 ευρω.Εστω σε ενα απο τα δυο.Μεχρι σημερα εχω δει πολλες reviews και κριτικες απο τεχνολογους και για τα δυο κινητα. Αλλες ειναι θετικες αλλες αρνητικες. Δεν μπορω να καταλαβω , το ιδιο κινητο καποιοι το κρινουν αρνητικα και καποιοι θετικα. Αρα δεν ειναι οι reviews -κριτικες αντικειμενικες. Ειναι καθαρα υποκειμενικες. Για παραδειγμα Ενας αναφερει οτι το honor 20 εχει <κακες photos νυχτερινες> , αλλος λεει το αντιθετο <υπεροχες photos>αλλα εχει <πολυ μετριο ηχειο>. Ποιον να πιστεψεις? Αλλο προβλημα βλεπει ο ενας αλλο προβλημα βλεπει ο αλλος. Βγαλε συμπερασμα.Αοματοι ειναι.Προκατηλημενοι ειναι. Τιποτε αλλο ειναι?.................Ποιο μου προτεινεις απο τα δυο, και γιατι αυτο. Να ειστε ολοι καλα

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

gi0rg00sk17589

Θα σ ελεγα να κοιτάξεις το honor 20 σαν πιο καινουριο. Απο εκει και περα τα κινητα μ φαινονται σχεδον ιδια. Επισης η βασικη τους καμερα ειναι η ιδια... Λογισμικο ιδιο... Οποτε δν βλεπω λογο το 20 να εχει χειροτερες νυχτερινες απο το view 20 το οποιο επειδή τ εχω τεσταρει πιστεψε με εχει εξαιρετικες νυχτερινες. Τωρα το 20 εχει κ παραπανω καμερες. Οποτε αν υπαρχει τροπος να το δεις καπου...ισως ειναι πιο καλη περίπτωση σαν πιο καινούριο και λογω παραπανω καμερων. Σε ολα τα αλλα ειναι ιδια τηλεφωνα. Το view 20 παντως το έχει στο πλαισιο παντου αν θες να το δεις. Επισης επειδη το ειχα στο μυαλο μ σαν αντικατασταση του s9+... Το εχω τσεκαρει αρκετα το κινητο και ειναι πολυ καλη περίπτωση.θα το επαιρνα σιγουρα αν αποφασιζα τελικα να αλλαξω συσκευη. (δεν εχει dark mode ui ουτε amoled οθονη..και ειναι τα μονα που με απετρεψαν απο το να κανω την αλλαγη).

Όνομα χρήστη
Solero2711

Να πάρεις το honor view 20 πολύ καλές φωτογραφίες μπαταρία μεγάλη.Γενικα είναι πολύ καλό τηλ.Το έχω 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εχω δοκιμάσει πολλές συσκευές Honor.Ειχα το honor 8 το 9 το 10 το play το 8Χ.Το honor view 20 αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο τους τηλεφωνο

1 Σχόλιο

sagioury

Γεια σας, Σχετικά με το view 20 άκουσα ότι κατά τη διάρκεια κλήσεων η οθόνη δεν κλειδώνει (με το proximity sensor) με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται πολλές εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία, πχ wifi , on data, gps και πολλές άλλες). ? ισχύει αυτό ?

Όνομα χρήστη