Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

loutrina

Το φως χαμηλώνει ή σβήνει μόνο του. Τι να κάνω;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ελέγξτε αν υπάρχουν αντικείμενα σε απόσταση έως 60 εκ. από το φως, καθώς μπορεί να επηρεάζουν τον αισθητήρα. Επίσης, αν η επιφάνεια του τοίχου είναι πολύ τραχιά, μπορεί να προκαλεί παρεμβολές.

Το φως σβήνει μετά από λίγο.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ελέγξτε στην πίσω πλευρά του φωτιστικού αν ο χρονοδιακόπτης (timer) είναι ενεργοποιημένος. Αυτό εξηγεί γιατί το φως σβήνει μόνο του.

Πώς αλλάζω το χρώμα του φωτός;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Αγγίξτε με το νύχι σας τον φωτιστικό δακτύλιο (ring) και το χρώμα θα αλλάξει.
Το φως θα θυμάται την τελευταία ρύθμιση χρώματος για την επόμενη χρήση.

Πώς αλλάζω τη φωτεινότητα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Κρατήστε το χέρι σας κάτω από το φως. Όσο το χέρι παραμένει μέσα στην ακτίνα, το φως θα σβήνει ή θα φωτίζει σταδιακά.
Αφαιρέστε το χέρι μόλις φτάσετε στη φωτεινότητα που επιθυμείτε. Το φως θα θυμάται αυτή τη ρύθμιση.

Πώς ανάβω ή σβήνω το φως;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ :Κουνήστε το χέρι σας κάτω από το φως και το προϊόν θα ανάψει ή θα σβήσει.

Γιατί δεν «κουμπώνουν» τα μικρά ζωάκια στον φωτιστικό δακτύλιο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Μπορεί ο μικρός μαγνήτης να έχει μετακινηθεί. Αισθανθείτε προσεκτικά την περιοχή για να βρείτε τον μαγνήτη και φέρτε τον πιο κοντά στην επιφάνεια ώστε να «κουμπώσει» σωστά.

Όνομα χρήστη
stef.tsak

Πιστεύω δύσκολα. Στο λευκό αν μπει στην μέγιστη φωτεινότητα ίσως αλλά θα κουράζει τα μάτια.

Όνομα χρήστη
loud_an

Για παιδικό βιβλίο με λίγο κείμενο ναι!

Όνομα χρήστη