Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
geochris1983

Ξέρει κάποιος να μου πεί εντυπώσεις μετά από χρήση σε ps5 h ps4 με χρήση 3,5 jack αν είναι ευχαριστημένος από τον ήχο και το μικρόφωνο?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kostasgeorg21

Για ποιο λόγο να μην δουλεύει το USB εγώ έχω μία κάρτα ήχου usb την έχω βάλει πάνω στη θύρα του ps και έχω βάλει πάνω τα ακουστικά τα οποία είναι τσακ και δουλεύουν κανονικά απλά ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δουλέψει usb σε PlayStation εάν θα έχω το 7,1

Όνομα χρήστη
Kwstas812

φίλε το έχω 3+ χρόνια το χρησιμοποιούσα αρχικά σε πσ4 και αφότου πήρα pc και το χρησιμοποιώ ακόμα παίζει να είναι απτά λίγα που αξίζουν και έχουν καλό ήχο με στάνταρ μπάσο αν θες να ακούσεις καμία μουσική και για games απλά top το μπάσο του είναι ακριβώς οσο χρειάζεσαι για να μην έχεις πονοκέφαλο μετά από πολύωρη χρήση και όταν τα βάζεις στο φουλ το μπάσο δυναμώνει και άλλο δλδ απλά top παρτα χωρίς δεύτερη σκέψη θα με θυμηθείς φουλ ποιοτικά τα κουμπιά του δεν έχει φθορές μόνο το μαξιλαράκι του αρχίζει να τρίβετε αλλά μετά από 3 χρόνια σου λέω...

4 Σχόλια

Kwstas812

στο πσ4 με 3.5 στο pc με USB. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ήχος με το 3.5 είναι λίγο πιο χαμηλός σε σχέση με το USB. απλά το βάζεις ατό 50% και είσαι κομπλέ μην φανταστείς καμία τεράστια διαφορα

geochris1983

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μου τα έχουν κάνει δώρο και δεν τα έχω δουλέψει ακόμα. Κυρίως με το 3,5 στο dualsense θα το έχω γιατί έχω απόσταση από την tv για το call of duty πιο πολύ. Το μικρόφωνο δουλεύει οκ με το 3,5?

Kwstas812

όλα δουλεύουν μια χαρά φίλε δοκίμασε τα θα τα ευχαριστηθείς

Όνομα χρήστη