Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
max_cavalera82

Kαλησπέρα! Επειδή λατρεύω τον καφέ σκέφτομαι να πάρω μια αξιόλογη μηχανή αλλά να μη δώσω τα νεφρά μου για την αγορά της (δες επαγγελματικές). Οπότε επειδή πίνω αυτό το νεροζούμι των καψουλών, ήθελα να καταλαβαίνω καφέ. Αρχικά σκεφτόμουν αυτόματη, αλλά μου είπαν ότι δε θα δω διάφορες και ειδικά στην ένταση και στη γεύση του καφέ. Επειδή δεν έχω καμία επαφή, αν δε σας κάνει κόπο μπορείτε να μου προτείνετε ένα σετ πολύ καλού μύλου (όχι delonghi και graef πχ) που να κάνει για έσπρεσο χωρίς να τον πειράξεις εσωτερικά, μαζί με όλα τα σύνεργα; Πατητήρια, κάδους, ζυγαριές κλπ.. Θέλω να κάνω όλη την αγορά μαζί και το μπάτζετ που μπορώ να διαθέσω για να πιω καλό καφέ είναι γύρω στα 7-8 κατοστάρικα. Συγγνώμη για το σεντόνι, περιμένω την βοήθειά σας.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

efoula23

Ως αρχαριος μαλλον θες μηχανη με PID για ευκολια, και εναν μυλο ascaso ή eureka silenzio/zero. Δες και μεταχειρισμενα μηπως βρεις καμια καλη ευκαιρια. Καδο δεν θες, ζυγαρια βρισκεις με ~15ε, tamper με κανα 30αρι παιρνεις αρκετα καλο. Αν πας σε μτχ δες τις lelit που με 350ε βρισκεις την glenda και ειναι σουπερ για πολλα χρονια. Ολα αυτα αν δεν κανεις καπουτσινο ή δεν θες back 2 back πολλους καφεδες. Μετα κοιτας σε hx ή double boiler που εκει ανεβαινει παρα πολυ το κοστος.

Όνομα χρήστη
Apostolis Xripatsios

εγω θα σου προτεινα gaggia classic με εναν μυλο rancilio rocky

Όνομα χρήστη