Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Sfounis

Μπορεί να γράψει κανείς πόσοι σωλήνες καταλήγουν μέσα στο ντεπόζιτο νερού, ένας ή δύο, στη συγκεκριμένη?

Προσπαθώ να παραγγείλω ένα mod kit για διαφορετική πίεση, και να μου έρθει μαζί με την καφετιέρα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

3 Σχόλια

Heinrich_v

Νομίζω η gaggia έχει προνοήσει με σκληρό ελατήριο έτσι ώστε με την χρήση όλο και θα πέφτει η πίεση. Ενώ αν βάλεις το 9αρι μετά από κάποιο διάστημα θα πέφτει κι άλλο.

Dimitris_Sfounis

@Heinrich_v Τα μηχανικά ελατήρια δεν χάνουν την ελαστικότητά τους για αρκετές δεκαετίες, οποιοδήποτε φτηνό ελατήριο ατσαλιού δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Το ότι σετάρουν την πίεση στα 12 bar αντί για τα σύνηθη 9 bar είναι σχεδιαστικό θέμα, εικάζω. Για να μη μπουκώνει από πολύ πούδρα καφέ, για να έχει αρκετή ισχύ για το παναρέλλο, διάφορα. Νομίζω ότι δέχτηκαν να κάνουν αυτό το μικρό compromise στην ποιότητα του καφέ που βγαίνει, ώστε γενικά να είναι η μηχανή λίγο πιο ισχυρή. Χώρια που η υψηλή πίεση φτιάχνει παχιά κρέμα, κάτι που ξεγελάει τους ερασιτέχνες να πουν "α, η μηχανή φτιάχνει καλό καφέ!"

Μη ξεχνάμε από το 2015 και το buyout από την Phillips, τα μόνιμα παράπονα προς την Gaggia ήταν για την χαμηλή πίεση και γενικά την χαμηλή ποιότητα των συσκευών της.

Όνομα χρήστη