Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nektarioskokor

Ρε παιδια πηρα κ εγω την σομπα,μου εκαψε 4 λιτρα σε 4 ωρες,(την βαζω στους 24 στην αρχη μετα την κατεβαζω στους 20),βαζω κηροζινη χυμα απο βενζιναδικο κ μυριζει,θα δοκιμασω την crystal one να δω τι γινεται.βεβαια αμα καιει τοσο πολυ δεν συμφερει.τι κανω;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Stathis_Costas

Με κηροζινη crystal δεν μυρίζει τίποτα. Όταν την ανάβω ανοίγω για 2-3 λεπτά το παράθυρο και δε χρειάζεται κάτι άλλο. Με 5 λίτρα και θερμοστάτη στους 19C ζεσταίνω 50τμ με 6 ώρες περίπου άναμα ημερησίως βγάζω μια εβδομάδα .

Όνομα χρήστη
nikos_kourtis4597

Εγώ την έχω δύο χρόνια δουλεύει καθημερινά σχεδόν 15 ώρες και ξεκινάω στους 23 βαθμούς και μετά στους 20 με ένα μπετόνι crystal one άοσμο περνάω σχεδόν πέντε μέρες 18 λίτρα είναι το μπετόνι την έχω τσεκάρει Σε έναν μήνα θέλουμε λοιπόν 6 πετονιά δηλαδή περίπου 200 ευρώ. Όμως μου καλύπτει σπίτι 90 τετραγωνικά όπου δεν μπορεί να με καλύψει κλιματιστικό inverter 24.000 btu ούτε για πλάκα. Εμένα προσωπικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή και από θέρμανση και συμφέρει περισσότερο από κλιματιστικό

Όνομα χρήστη
bayofgeorge

γεια σου ,εγω θα ελεγα να την μετρισης κανονικα στο φουλ και στο σιγα ,και να καταγραψης την καταναλωση ,και εαν δεν ειναι αυτα που αναφερουν οι οδηγιες να ρωτισης την κεροσαν τι συμβαινει μηπως κατι παει λαθος αλλιος λενε ψεματα και δεν ειναι σωστα αυτα

Όνομα χρήστη