Το μπρίκι μάρκας NAVA ACER των 8cm σε μενα δουλεύει! Έχω επισυνάψει φωτογραφία στην αξιολόγησή μου! nadiaz13 2021-12-25Verified purchase
Δυστυχώς το NAVA ACER stainles steal 18/8 σε μένα δεν δουλεύει! Τι να φταίει άραγε; KRASSAS_THEMISTOKLIS 2022-01-04
Στη θέση σου θα μιλούσα με την ΑΕG γιατί θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα επαγωγικά μπρίκια! nadiaz13 2022-01-08Verified purchase
Μου είπαν ότι η ελάχιστη διάσταση του πάτου της συσκευής θα πρέπει να είναι 12cm! Επομένως το μπρίκι 8cm δεν είναι συμβατό με τις προδιαγραφές! Τώρα γιατί δουλεύει το δικό σας μπρίκι; theolivetree 2022-01-10 Store representative
Το έψαξα στις οδηγίες και έχετε δίκιο! Δε θα πρεπε να δουλεύει το δικό μου όμως πραγματικά δουλεύει!! Δε ξέρω γιατί!! ???? nadiaz13 2022-01-11Verified purchase
Δυστυχώς έχω αγοράσει δύο διαφορετικές μάρκες μπρίκια επαγωγικά και κανένα δε δουλεύει! KRASSAS_THEMISTOKLIS 2021-12-22
4 Comments
Δυστυχώς το NAVA ACER stainles steal 18/8 σε μένα δεν δουλεύει! Τι να φταίει άραγε;
Στη θέση σου θα μιλούσα με την ΑΕG γιατί θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα επαγωγικά μπρίκια!
Μου είπαν ότι η ελάχιστη διάσταση του πάτου της συσκευής θα πρέπει να είναι 12cm! Επομένως το μπρίκι 8cm δεν είναι συμβατό με τις προδιαγραφές! Τώρα γιατί δουλεύει το δικό σας μπρίκι;
Το έψαξα στις οδηγίες και έχετε δίκιο! Δε θα πρεπε να δουλεύει το δικό μου όμως πραγματικά δουλεύει!! Δε ξέρω γιατί!! ????