Το μπρίκι μάρκας NAVA ACER των 8cm σε μενα δουλεύει! Έχω επισυνάψει φωτογραφία στην αξιολόγησή μου! nadiaz13 25/12/2021Επιβεβαιωμένη αγορά
Δυστυχώς το NAVA ACER stainles steal 18/8 σε μένα δεν δουλεύει! Τι να φταίει άραγε; KRASSAS_THEMISTOKLIS 04/01/2022
Στη θέση σου θα μιλούσα με την ΑΕG γιατί θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα επαγωγικά μπρίκια! nadiaz13 08/01/2022Επιβεβαιωμένη αγορά
Μου είπαν ότι η ελάχιστη διάσταση του πάτου της συσκευής θα πρέπει να είναι 12cm! Επομένως το μπρίκι 8cm δεν είναι συμβατό με τις προδιαγραφές! Τώρα γιατί δουλεύει το δικό σας μπρίκι; theolivetree 10/01/2022 Εκπρόσωπος καταστήματος
Το έψαξα στις οδηγίες και έχετε δίκιο! Δε θα πρεπε να δουλεύει το δικό μου όμως πραγματικά δουλεύει!! Δε ξέρω γιατί!! ???? nadiaz13 11/01/2022Επιβεβαιωμένη αγορά
Δυστυχώς έχω αγοράσει δύο διαφορετικές μάρκες μπρίκια επαγωγικά και κανένα δε δουλεύει! KRASSAS_THEMISTOKLIS 22/12/2021
4 Σχόλια
Δυστυχώς το NAVA ACER stainles steal 18/8 σε μένα δεν δουλεύει! Τι να φταίει άραγε;
Στη θέση σου θα μιλούσα με την ΑΕG γιατί θα έπρεπε να δουλεύουν όλα τα επαγωγικά μπρίκια!
Μου είπαν ότι η ελάχιστη διάσταση του πάτου της συσκευής θα πρέπει να είναι 12cm! Επομένως το μπρίκι 8cm δεν είναι συμβατό με τις προδιαγραφές! Τώρα γιατί δουλεύει το δικό σας μπρίκι;
Το έψαξα στις οδηγίες και έχετε δίκιο! Δε θα πρεπε να δουλεύει το δικό μου όμως πραγματικά δουλεύει!! Δε ξέρω γιατί!! ????