Οταν την συνδέεις με κινητό, από την εφαρμογή υποτίθεται ότι έχεις περισσότερες ρυθμίσεις να πειράξεις. Οτι επιλέξεις, αυτό σώζεται στην συσκευή αρα το χρησιμοποιεί και όταν την έχεις μόνη της ; Η' "ενεργοποιούνται" μόνο όταν είναι συνδεδεμένη με το κινητό ;