Όχι δεν είναι ιδιαιτερα καλά. Επειδή είναι ευλύγιστη χτυπάει πολύ εύκολα σε τοίχους, έπιπλα. Μου έχει ήδη γρατζουνιστεί.
Αν τη θέλεις μόνο για σκόνη στα χαλιά καλή είναι, αλλά για τρίχες δεν τη συνιστώ γιατί μπλέκονται οι τρίχες στην κεφαλή και πρέπει να τις βγάλεις με το χέρι.
Είμαι ανάμεσα σε αυτήν λόγω που μου είπε ένας που την πήρε ότι τραβάει καλά σε χαλια και σε ένα μοντέλο miele c1 πιο παλιό μεν, αλλά με 550 βατ, με
πολύ καλές κριτικές. Έχω μπερδευτεί.
Αν η miele εχει πολύ καλές κριτικες προτίμησέ την. Εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη με τη sencor. Εχει διαφορετικες κεφαλές για καθε επιφανεια και δεν μπορω να σκουπισω, πατωμα, μοκετα, χαλί γιατι πρεπει να αλλαζω κεφαλες. Σε μικρους χώρους δεν βολευει καθολου, γιατί ειναι ογκώδης, και επειδή ειναι ευελικτη χτυπαει περα δωθε συνεχεια. Τα κουμπωματά της δεν ειναι καλά.
Μετανοιωσα που την αγορασα...
2 Σχόλια
Είμαι ανάμεσα σε αυτήν λόγω που μου είπε ένας που την πήρε ότι τραβάει καλά σε χαλια και σε ένα μοντέλο miele c1 πιο παλιό μεν, αλλά με 550 βατ, με πολύ καλές κριτικές. Έχω μπερδευτεί.
Αν η miele εχει πολύ καλές κριτικες προτίμησέ την. Εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη με τη sencor. Εχει διαφορετικες κεφαλές για καθε επιφανεια και δεν μπορω να σκουπισω, πατωμα, μοκετα, χαλί γιατι πρεπει να αλλαζω κεφαλες. Σε μικρους χώρους δεν βολευει καθολου, γιατί ειναι ογκώδης, και επειδή ειναι ευελικτη χτυπαει περα δωθε συνεχεια. Τα κουμπωματά της δεν ειναι καλά.
Μετανοιωσα που την αγορασα...