Αγορασα την οθονη και δεν παιζει 2560x1440. Φτανει μεχρι 1280x1024. Φταιει το οτι δεν εχω καλη καρτα γραφικων? Αν ναι, μπορει καποιος να μου προτεινει μια οικονομικη καρτα γραφικων με την οποια θα παιζει η οθονη 2560x1440?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αγορασα την οθονη και δεν παιζει 2560x1440. Φτανει μεχρι 1280x1024. Φταιει το οτι δεν εχω καλη καρτα γραφικων? Αν ναι, μπορει καποιος να μου προτεινει μια οικονομικη καρτα γραφικων με την οποια θα παιζει η οθονη 2560x1440?
1 Απάντηση
Ναι φίλε κάθε κάρτα γραφικών σηκώνει μέχρι μια συγκεκριμένη ανάλυση. Το γράφει στα χαρακτηριστικά της αν δεις. Εκτός εάν δεν έχεις βάλει σωστό καλώδιο, που με αυτό που περιλαμβάνεται είσαι οκ. Η αξιολόγησή μου εδώ https://www.skroutz.gr/s/16600512/Samsung-CJG50-27-Curved-Gaming-Monitor.html#sku_review_690638
Όσον αφορά μια πρόταση κάρτας, αυτό αλλάζει ανάλογα τι παιχνίδια παίζεις και το μπάτζετ σου. Εάν το θέλεις για απλή χρήση και εφαρμογές τότε μπορείς να βρεις μια απλή που απλά να υποστηρίζει την ανάλυση αυτή (σχεδόν όλες πλέον). Λάβε υπόψη πως το 2k θέλει και απαιτήσεις, καλύτερο σύστημα κλπ ειδικά για να πιάνεις πολλά fps με καλές αναλύσεις in-game, θα θες και μια καλή κάρτα. Ωστόσο αν θες κάτι τέτοιο δεν είναι καλή εποχή, αφού δεν υπάρχει απόθεμα και οι τιμές έχουν ανέβει στο θεό. Νομίζω μέσα στον Γενάρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα.