Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
fanispao30

καλησπερα , ηθελα να ρωτησω αμα ξερει κανεις γτ δεν μπαινει στα 144hz δεν εχει την επιλογη ουτε απο τα window και με το joystick της οθονης την επιλογη του fresh rate την εχει να φαινεται αχνη και την προσπερναει ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

george g1000

αφου η οθονη ειναι displayport 1.2 τι χρειαζεται το καλωδιο 1.4;

Όνομα χρήστη

8 Σχόλια

fanispao30

ρε φιλε βλεπω οτι ξερεις 5 πραγματα ηθελα να σε ρωτησω .Εχω παρει ενα fan CoolerMaster Masterfan MF120 Halo White Edition και δεν ξερω πως να κανω αλλαγη χρωματων δεν εχω παρει τα 3 ανεμηστηρακια πηρα μονο το ενα μονο του

fanispao30

Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4 αυτη εχω επισης μια παιζει το fan μια οχι , αλλες φορες αρχιζει να δουλευει και μετα απο 2 δευτερα κλεινει και το επαναλαμβανει συνεχεια ανοιγοκλεινει και εννοω να γυρναει οχι το χρωμα ,το χρωμα μενει πανμτα ιδιο κοκκινο και αναβοσβηνει . επισης εχω βαλει τις ραμ στις θεσεις α2 και β2 νομιζω ειναι οι σωστες

stakyr1

Πρέπει να συνδέσεις τον ανεμιστήρα στο a rgb led header που βρίσκεται κατω δεξια στη motherboard έχει χρώμα γκρι και τρια pins, δυο κολλητά και ενα μονο του. Μετα κατεβάζεις το πρόγραμμα της asrock, polychrome και απο κει ρυθμίζεις τα χρώματα. Τις στροφές τις ρυθμίζεις απο το bios. Πας στο fan control και διαλέγεις ενα προφιλ.

fanispao30

το ειχα ηδη συνδεδεμενο και το κατεβασα αυτο που μου ειπες αλλα μου βγαζει error και λεει οταν το παταω να ανοιξει γραφει there is no asr graphics and asr usb led headrer .το φαν που εχω συνδεσει ειναι ενα CoolerMaster Masterfan MF120 Halo White Edition δεν ξερω αμα φταιει αυτο λογικα αμα αγορασω ενα rgb led controler θα μπορω να αλλαξω χρωματα.Τεσπα αδερφε δεν θελω να σε πριζω αλλο επλιζω να βρω ακρη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

george g1000

αφου η οθονη ειναι displayport 1.2 τι χρειαζεται το καλωδιο 1.4;

Όνομα χρήστη