Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Valeria_Vag_29

Καλή χρονιά! Έχετε δοκιμάσει να ζυμώσετε τσουρέκια με αυτή την κουζινομηχανή κ πως ήταν το αποτέλεσμα; Βγήκαν με ίνες; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Kyros_Vogiatzoglou

Καλησπέρα.

Ανεξάρτητα από την κουζινομηχανή (δεν την έχω χρησιμοποιήσει) έχω διαπιστώσει ότι το αποτέλεσμα στο τσουρέκι είναι θέμα συνταγής, και όχι εξοπλισμού. Ζυμώνω τσουρέκι με το χέρι με την παρακάτω συνταγή και είναι μακράν το πιο νόστιμο και σωστό τσουρέκι που έχω δοκιμάσει, καλύτερο και από του ζαχαροπλαστείου. Αρκεί να την ακολουθήσετε κατά γράμμα στις λεπτομέρειες: https://www.mamangelic.com/blog/gr/categories/seasonal-recipes/tsoureki-mamangelic

Ελπίζω να βοήθησα :)

2 Σχόλια

Valeria_Vag_29

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ για τη συνταγή. Πήρα την Kenwood κ έφτιαξα τσουρέκια με ίνες που δεν είχα πετύχει ποτέ! Θα δοκιμάσω κ αυτά που μου προτείνετε κ είμαι σίγουρη ότι θα πάρω την εκδίκηση μου από τα νόστιμα (κατά τα άλλα) ψωμοειδή τσουρέκια που είχα φτιάξει τις άλλες 2 φορές που προσπάθησα!!! Κ πάλι ευχαριστώ!

Mary_P_

Καλημερα, πως ζημώνεται στο χέρι; Ξεκινάτε με αυγοδαρτη και στη συνέχεια με το χέρι χωρίς μπουνιες;

Όνομα χρήστη