Αυτό που λεν ότι αν κάνεις format το χάνεις και χρειάζεται ξανά αγορά ισχύει? Μπορείς να το διαγράψεις από ένα υπολογιστή και να μεταφέρεις την άδεια σε άλλο? ioannis_tsoumanis 08/08/2020