Καλησπέρα / Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους ήδη κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών ή αυτούς που ξέρουν από φίλους κ.τ.λ. Επειδή θέλω άσχημα να αγοράσω αυτήν την κάρτα, έχω διαβάσει και δει πολλά reviews αλλά συχνά πέφτω σε σχόλια τύπου "η κάρτα έχει έρθει dead on arrival" , "χαλάει σε γρήγορο χρονικό διάστημα" , "κακής ποιότητας υλικού" και άλλα τέτοια σχόλια. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν όντως ισχύει αυτό?
2 Comments
Να είσαι καλά φιλαράκι. Δεν θέλω να σε τρομάζω αλλά σε διάφορα site όπως newegg, Amazon, e-bay κ.τ.λ. σχεδόν οι 5 στους 10 χρήστες γράφουν ότι χαλάει μετά από λίγο καιρο, π.χ. σε μερικούς τους χάλασε σε 2-5 μέρες, σε άλλους 1-2 εβδομάδες το πολύ ένα μήνα. Θα μου πεις ότι τις περισσότερες φορές τα σχόλια είναι αρνητικά γιατί αν όλα πάνε καλά σπάνια αφήνεις σχόλιο. Μακάρι από καρδιάς μου να μην πάθει ποτέ τπτ η κάρτα σου! Το DOA ναι, δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό. Όσον αφορά το SLI και των διπλών καρτών δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Ας το πούμε ότι είναι παλιό είδος τεχνολογίας. Παλιά ναι, ίσχυε, τώρα για να το κάνεις δεν το υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια ( όσον αφορά το gaming ) και στην ουσία είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να πάρεις μια καινούργια κάρτα ( της εποχής ) παρά να βάλεις δεύτερη. Π.χ. μιά GTX 1080ti είναι καλύτερη από 2x RTX 2070 SLI. Τες πα, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση και όχι για εδώ ;) Να είσαι και πάλι καλά που μου απάντησες
Απλά να ενημερώσω ότι ΔΕΝ υποστηρίζει καμία RTX 2070 SLI ή αλλιώς NVLINK.