What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
THOMAS_KLEITIRIS

Ειναι ημισυνθετικο?Δεν θελω πληρες συνθετικο. Εχω το Νισσαν Ναvara 4x4 Diesel του 2004(D22)και εχω κανει 168000 km. Eβαζα της Νissan τα λαδια (10W-40)αλλα τα αλλαξε και βαζει τα 20W-50 οχι δεν τα θελω.Αλλαζω λαδια καθε 7-8μηνες. Τα συγκεκριμμενα ειναι καλα για μενα?

Username

1 Reply

Opel_Corsa_A

Είναι ημισυνθετικο αλλά έχει προδιαγραφή SN δεν είναι και τό ποίο κατάλληλο για σένα καλύτερα βάλε τό mannol defender 10w40 πού έχει προδιαγραφή SL αλλά από τό τί γράφεις αλλάζεις τά λάδια κάθε 7-8 μήνες πού προσκοπικά μου φαίνεται πόλεις καιρός καλύτερα νά κοιτάς τά χιλιόμετρα και νά τά αλλάζεις κάθε 6000 χλμ ή ΜΑΧ 8000 χλμ τόσο θέλει παραπάνω δεν κάνει καλό στο αμάξι

3 Comments

THOMAS_KLEITIRIS

Κανω περιπου 900km το μηνα στην επαρχια, γι'αυτο λεω αλλαγη καθε 7-8μηνες. Τα mannol δεν τα γνωριζω ,40 χρονια οδηγος δεν τα εχω χρησιμοποιησει.

Opel_Corsa_A

Καλά δεν σημαίνει ότι αν δεν τά γνωρίζεται ότι είναι και "κακά" λάδια και τά Castrol τά γνωρίζουν οι περισσότεροι αλλά δεν θά τό έβαζα σέ δικό μου αυτοκίνητο ούτε για πλάκα σάς λέω όλα αυτά γιατί εγώ βλέπω δοκιμές λαδιών στο YouTube δεν λέω τίποτα τυχαία αν θέλετε σάς αφήνω και link από κάτω νά τά κοιτάξετε και μόνος σάς αν θέλετε https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fbb9qtL-yWlzDPLzvxzpF01gRRtH8fKxeVtXt6HPpgg/htmlview

Username