What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
diapoul

Πως ξεκλειδωνει ο καδος προσπαθω και δεν μπορω το αγορασα σημερα

Username

3 Replies

charilaos_techie

Στρίβεις και σηκώνεις προς τα πάνω. Μπαίνει και βγαίνει πανευκολα.

Username
Username
Maria Ilia

Ελπίζω να μπόρεσες να να την χρησιμοποιήσεις, θέλω να την αγοράσω για τσουρέκια και ζύμες γενικά, είσαι ευχαριστημένη;

5 Comments

Chrysa Klpkd

την έχω χρησιμοποιήσει εγώ, εφτιαξα ζύμη για τσουρέκια που ζύγιζε 2 κιλά στο τέλος της παρασκευης της και τη ζύμωσε άψογα.
συγκεκριμένα έφτιαξα την συνταγή του Ακη Πετρετζίκη για το πολίτικο τσουρέκι.

Stella as

Αυτην την συνταγή κάνω κ γω. Χτυπάει δηλαδή για 15 λεπτά συνεχόμενα ή σταματάς το μηχάνημα για λίγο κ ξαναρχιζεις;συγνώμη που σε ζαλιζω απλά εκαψα την προηγουμενη κ τωρα αναρωτιέμαι μήπως θέλει περισσοτερα watt. Και σε αυτά τα χρήματα έχει μια turbotronic 1400 watt αλλά δεν υπάρχουν κριτικές. Ευχαριστώ

Maria Ilia

Ευχαριστώ, την παρήγγειλα τελικά πριν το Πάσχα , και εγώ την βρήκα 77euro αλλά ακόμη να έρθει. Μακάρι να είναι καλή, ανησυχώ λίγο με τα 4 λεπτά χρόνου λειτουργίας.

woodim2

Κ γω την συνταγή του Ακη έκανα, αλλά εμενα μετά τα 4 λεπτά χτύπημα σηκωνόταν μόνη της. Ναι οκ μετά από ένα λεπτό την ξανά έβαζα αλλά πάλι για 4 λεπτά όχι παραπάνω, άνοιξε κλείσε θα είμαστε όλη την ώρα;

charilaos_techie

Δεν χρειάζεται 4 λεπτά. Εγώ την αφήνω όσο χρειάζεται. Μπορεί και 10. Την έχω 1,5 χρόνο τώρα και λειτουργεί απροβληματιστα.

Username