What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
m_psarianos

Παιδια καλησπερα! Ειμαι αναμεσα σε 6τ κ s9+ αφου πλεον ειναι και στην ιδια τιμη πανω κατω. Ιδανικα θα ηθελα το hardware του s9+ με το Οxygen OS αλλα ολα δικα μας δεν γινεται.. Τελικα ειναι τοσο ανωτερο το s9+ απο αποψη καμερας, μικροφωνου κλπ? Δεν με ενδιαφερουν τοσο ασυρματες φορτισεις και ip rating.. Ευχαριστω πολυ !

Username

2 Replies

massar1973

6t και s9plus, κατοχος s7edge προς το παρων και χρηστης του 6t (το πηρα στην γυναικα μου) εδω και 10 μερες. Αφου επαιξα αρκετα με το 6τ τοσες μερες, ομολογω εντυπωσιασμενος απο το κινητο, πηγα σε ενα καταστημα να τα βαλω διπλα διπλα με το s9 plus για να κανω επιτοπου ενα μικρο τεστ. Ηλπιζα να βγαλω το samsung καλυτερο αλλα ειναι τοσο χαοτικη η διαφορα τους στην ταχυτητα που οσο καλυτερη καμερα,ip68,jack κοκ και να χει το samsung δεν παιζει να το προτιμησω. Αντιθετως σκοπευω να παρω το maclaren 6t με τα 10gb ram παρολο που το 6τ που δουλευω τωρα (8gb ram) πανω απο 3,7gb δεν εχει καταφερει να χρησιμοποιησει τοσες μερες που του εχω βγαλει τα ματια. Το μονο αρνητικο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι μια χαζομαρα που κανει με τα emoticons του messenger που τα κανει μονο του back up στις φωτογραφιες και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη πως μπορω να το αποτρεπω.
Επισης μου εκαναν και μια βλακεια η oneplus οταν επεστρεψα μια θηκη που πηρα καταλαθος για το 6αρι αντι για το 6t και με χρεωσαν 12 ευρω μεταφορικα ενω διαφημιζουν δωρεαν επιστροφη μεσα σε 15 μερες. Εμπλεξα σε μια στιχομυθια μαζι τους περι terms of return and refund αλλα εκαναν τον μλμ οταν δεν μπορουσαν να μου απαντησουν με επιχειρηματα.

1 Comment

m_psarianos

Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην καμερα και αντιστοιχως στην ταχυτητα? Αντικειμενικα το σ9 θεωρειται καλυτερο τηλεφωνο και πλεον το βρισκεις κ πιο φτηνα απο το OP. Ωστοσο κλεινω προς OP ενοχικα..

Username
Iliaskass

To One plus 6 πιστεύω ότι είναι καλύτερο. Άσε που ήδη έχει ακουστεί ότι η τιμή του θα πέσει 100 ευρώ στο Official site της OnePlus... Αλλά αν θέλεις τις καλύτερες κάμερες στην αγορά κοίτα Samsung Note 9 και LG V30+ η LG V40....

2 Comments

m_psarianos

100 ευρω κατω γιατι; Αν συμβει αυτο ειναι μονοδρομος !

Iliaskass

Και εγώ έλεγα ότι είναι μονόδρομος το 6αρι, αλλά με τέτοια κάμερα, χωρίς ασύρματη φόρτιση και χωρίς πιστοποίηση για νερό και σκόνη, έχω τρομερούς ενδοιασμούς... Ναι είναι το πιο γρήγορο κινητό στην αγορά... Ναι η one plus έχει δώσει πολύ καλή εικόνα στην εξυπηρέτηση... Αλλά πλέον μελλοντικά δε μπορώ να παραβλέψω ότι δεν θα έχει το προαναφερόμενα...

Username